Ekstern lektor til undervisning ved afdeling for Nordiske Studier og Oplevelsesøkonomi ved Institut for Kommunikation og Kultur

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Institut for Kommunikation og Kultur søger en ekstern lektor til ansættelse på Afdeling for Nordiske Studier og Oplevelsesøkonomi.

Stillingen er ledig til besættelse pr. 2. januar 2024. Stillingen er varig.
 

Stillingen

Stillingen vil bl.a. omfatte undervisning og eksamen på bachelor- og kandidatuddannelsen i Nordisk sprog og litteratur i fag inden for kultur og medier, på tilvalget i Begivenhedskultur, på kandidatuddannelsen i Oplevelsesøkonomi og evt. på tilvalget i Kønsstudier.

Antallet af kurser og arbejdstimer vil dog variere og specificeres et semester ad gangen. Samlet inden for et akademisk år må timetallet ikke overskride timeloftet på 500 timer (inklusiv forberedelse og eksamen). Såfremt det af hensyn til undervisningens tilrettelæggelse eller gennemførelse er nødvendigt, kan arbejdstimetallet dog udgøre op til 780 timer årligt.

Timelønnen pr. arbejdstime udgør pr. 1. oktober 2023 322,12 kr. inkl. feriepenge. Til hver forelæsning eller hertil svarende undervisning medregnes 2,5 time til forberedelse.

Kvalifikationer

Ansøgere til stillingen som ekstern lektor skal kunne dokumentere en relevant kandidatgrad samt gerne yderligere kvalifikationer inden for undervisning på flere af de ovennævnte uddannelser på Afdeling for Nordiske Studier og Oplevelsesøkonomi.

Ansøger skal kunne dokumentere praksiserfaring fra området og have viden om fagområdets anvendelsesmuligheder.

Desuden forudsætter ansættelse som ekstern lektor nedenstående kvalifikationer som bedes dokumenteret i ansøgningen.

Ansættelse som ekstern lektor forudsætter enten:
 

  • relevant praksiserfaring på højt niveau, der ikke er opnået gennem en universitær, videnskabelig ansættelse, eller
 
  • ansættelse i en videnskabelig hovedstilling på et andet universitet.

En ekstern lektor, som ansættes i kraft af sin relevante praksiserfaring, skal have indgående, aktuel viden om fagets/fagområdets anvendelsesmuligheder. Det opnås/er opnået gennem beskæftigelse inden for faget/fagområdet.

Undervisningsmæssige kvalifikationer indgår i bedømmelsen. Ansøgere med undervisningserfaring fra kandidatniveau vil blive foretrukket.

Arbejdssted

Afdeling for Nordiske studier og Oplevelsesøkonomi, Jens Chr. Skous Vej 2, 8000 Aarhus C, Danmark



Afdelingen

Yderlig information om Afdeling for Nordiske Studier og Oplevelsesøkonomi.

Institut for Kommunikation og Kultur

Instituttet er et af tre institutter under Arts. Det dækker en bred vifte af fagområder, herunder fremmedsprog.

Yderligere information, se instituttets hjemmeside.

Yderligere information

Yderligere oplysning om stillingen rettes til afdelingslederen for Afdeling for Nordiske Studier og Oplevelsesøkonomi, Pernille Hermann, e-mail: norph@cc.au.dk.

Hvis du har behov for hjælp i forbindelse med at uploade din ansøgning eller spørgsmål vedrørende ansættelsesprocessen, er du velkommen til at kontakte Arts HR: e-mail: hsi@au.dk.

Ansøgningen udfærdiges på dansk.


Kvalifikationskrav

Kvalifikationskravet er kandidatniveau.

Ansættelse som ekstern lektor forudsætter enten:
  • Relevant praksiserfaring på højt niveau, der ikke er opnået gennem en universitær, videnskabelig ansættelse, eller
  • Ansættelse i en videnskabelig hovedstilling på et andet universitet.
Undervisningsmæssige kvalifikationer indgår i bedømmelsen af ansøgere til et eksternt lektorat.

En ekstern lektor, som ansættes i kraft af sin relevante praksiserfaring, skal have indgående, aktuel viden om fagets/fagområdets anvendelsesmuligheder. Det opnås/er opnået gennem beskæftigelse inden for faget/fagområdet.

Formalia

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.



Faculty of Arts

Arts er et af fem hovedområder på Aarhus Universitet.

Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.
Med omkring 550 videnskabelige medarbejdere, 240 ph.d.-studerende, 9.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.

Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund og Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.

Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.

Læs mere på arts.au.dk

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (10-10 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Jens Chr. Skous Vej 2, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5940394

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet