Innovationsfonden søger Innovation Officer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du passioneret for at skabe impact gennem innovation og iværksætteri, og ser du samfundsværdien i at understøtte virksomheders innovationskraft? Har du erfaring med at systemunderstøtte driftsopgaver samt interesse i at optimere og automatisere processer? Så er det dig, vi leder efter!

Innovationsfonden er på udkig efter en medarbejder, der med rolig hånd kan bidrage til en sikker og systemunderstøttet håndtering af de mange ansøgninger til Innovationsfonden.

Vi skaber fremtidens fundament
I Innovationsfonden investerer vi hver dag i landets dygtigste forskere, vidensiværksættere samt små og store virksomheder, der med nye idéer, viden og teknologi styrker Danmarks konkurrencekraft og samfundets bæredygtighed. I 2023 skal fonden investere ca. 1,6 mia. kr. i nye forsknings- og innovationsprojekter og samtidigt administrere en samlet projektportefølje på ca. 7 mia. kr.

Til Innovationsfondens virksomhedsrettede team søger vi en Innovation Officer, der kan være med til, at teamet compliant og effektivt kan udmønte penge til danske iværksættere og SMV’er med innovative og vidensbaserede idéer. Vi sikrer i teamet, at pengene uddeles til de bedste projekter, der skal skabe ny viden, innovative løsninger, beskæftigelse og impact langt ud over det danske samfund. Samtidig følger vi op på projekterne. Det er en spændende og væsentlig samfundsopgave, vi løser – og den kan du nu blive en central del af!

Som Innovation Officer skal du arbejde med styring og administration af bl.a. Innovationsfondens største virksomhedsrettede program – Innobooster. Du vil i denne rolle være en vigtig medarbejder i forhold til at sikre, at programmets processer omkring ansøgningsbehandling sker sikkert, fleksibelt og til rette tid. Du vil samtidigt få en nøglefunktion i forhold til at sikre, at Innovationsfondens tilskudssystem E-grant fungerer smidigt og løbende optimeres, således Innovationsfondens programmer kan administreres effektivt. Denne del er en helt central tværgående rolle i forhold til alle Innovationsfondens programmer.

Dine konkrete opgaver bliver bl.a. at bidrage til:

  • programadministration med planlægning og drift af fondens opslags- og investeringsprocesser vedr. bl.a. Innobooster-programmet
  • at sikre at drifts- og udviklingsønsker til Innovationsfondens tilskudssystem, E-grant, prioriteres og implementeres
  • at sikre høj kvalitet i beslutningsoplæg
  • at understøtte gode datastrukturer på bl.a. Innobooster, der sikrer solide processer for opfølgning på ansøgnings- og bevillingssager
  • at udvikle drift- og styringstavler, der understøtter, at teamets øvrige medarbejdere har de bedste forudsætninger for at planlægge deres arbejde
Du vil referere til Chef for Startup og SMV, men også have tværgående opgaver.

Om dig
Du har en relevant kandidatuddannelse kombineret med en faglighed eller interesse inden for fx digitalisering, teknologi eller automatisering af administrative processer.

Du skal derudover kunne arbejde selvstændigt, analytisk og struktureret med dine opgaver. Du trives med opgaver med hyppige deadlines og forstår at prioritere og overholde disse.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med E-grant og har interesse for processtyringssystemer og -opgaver eller kvalitetsstyringssystemer og -opgaver.

Hertil forestiller vi os, at du:

  • kan forholde dig overordnet til mange forskellige arbejdsopgaver uden at miste blikket for detaljerne.
  • har lyst til at arbejde i en matrix organisation, hvor alle tager betydeligt medansvar for de samlede arbejdsopgaver og også bidrager uden for eget faglige område
  • har en analytisk tilgang til opgaverne og kan arbejde selvstændigt og selvmotiverende i en travl hverdag
  • er en dygtig projektleder - eller stræber efter at blive det
  • er en god kollega med god situationsfornemmelse, og som er proaktiv, opsøgende og arbejder målrettet
  • behersker dansk og engelsk i skrift og tale og på et professionelt niveau
En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi har en aktiv personaleforening, og prioriterer en god kultur med dialog og samarbejde som forudsætninger for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode personlige udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige krav og ambitioner med privatliv.

Sammen skaber vi fremtidens fundament
Innovationsfondens formål er at accelerere forskning og innovation til løsninger, der styrker det danske samfunds konkurrenceevne og bæredygtighed ved at investere aktivt i idéer, viden og teknologi samt katalysere samarbejde og partnerskaber mellem forskere, iværksættere og virksomheder.

Læs mere om Innovationsfonden her

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes tiltrådt hurtigst muligt og gerne senest 1. januar 2024.

Du ansættes i Innovationsfonden som fuldmægtig efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsen er som udgangspunkt 32 timer pr. uge.

Ansættelsessted: Innovationsfonden, Europaplads 2, 8000 Aarhus.

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen”.
Vi skal have din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 5. november 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef Start up og SMV Lars Zederkof 6190 5022 / lars.noesgaard.zederkof@innofond.dk.



INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (32-32 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Århus Europa plads, Europa Plads , 4 sal, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5930030

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet