BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du være en del af forskningsaktiviteter og forskningsformidling som videnskabelig assistent på Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet? Som videnskabelig assistent vil du dels hjælpe med at belyse og formidle det danske demokratis tilstand i det 21. århundrede og dels deltage i forskningsaktiviteter omkring forskningens vilkår.
Stillingen som videnskabelig assistent er ligeligt delt mellem sekretariatet for Magtudredningen 2.0 og Center for Forskningsanalyse. Stillingen, som er på 37 timer om ugen, er placeret hos Institut for Statskundskab, Aarhus BSS, Aarhus Universitet. Vi forventer tiltrædelse 1. januar 2024 eller snarest derefter. Stillingens varighed er 2 år med mulighed for forlængelse.
Stillingens indhold
Stillingen indebærer deltagelse i konkrete forskningsaktiviteter indenfor områderne under Magtudredningen 2.0 og Center for Forskningsanalyse. Du vil således komme til at medvirke til forskningsartikler og vil være involveret i kvalitetssikring, indsamling og analyser af data. Derudover indebærer stillingen at formidle forskningen i Magtudredningen 2.0 til beslutningstagere og det omgivende samfund igennem kontakt med følgegruppen for Magtudredningen 2.0 samt planlægning og gennemførelse af formidlingsaktiviteter, der placerer forskningen i demokrati og magt centralt i den offentlige debat. Endelig vil der være en række ad hoc-opgaver.
Stillingen giver fremragende muligheder for at udvikle sine evner indenfor forskning og formidling og for at etablere netværk med både danske og internationale forskningsmiljøer, formidlingspartnere og centrale offentlige beslutningstagere på alle niveauer af det danske demokrati.
Du kan læse mere om Magtudredningen 2.0 her: https://ps.au.dk/forskning/forskningsprojekter/magtudredningen2
Du kan læse mere om Center for Forskningsanalyse her: https://ps.au.dk/forskning/forskningscentre/dansk-center-for-forskningsanalyse
Ansøgerens kvalifikationer
Vi forventer, at ansøgerne har en kandidatgrad i statskundskab, psykologi, økonomi eller en beslægtet samfundsvidenskabelig uddannelse. Derudover forventer vi, at den rette kandidat har gode kompetencer indenfor dataindsamling og -analyse samt gode evner til at (1) formidle forskning på dansk skrift og i tale, (2) kommunikere med eksterne partnere og (3) planlægge større arrangementer i samarbejde med både forskere, praktikere og beslutningstagere. Derudover er stærke samarbejdsevner og omhyggelighed vigtige egenskaber i stillingen.
Yderligere information
Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Professor Michael Bang Petersen, Tlf.: +45 20775944, Email: michael@ps.au.dk eller Professor Carter Bloch, Tlf.: +45 20290035, Email: carter.bloch@ps.au.dk
Hvis du har behov for assistance til at uploade din ansøgning eller har spørgsmål vedr. rekrutteringsprocessen, bedes du kontakte HR-koordinator Mette Fisker Præstegaard, Tlf.: +45 93522807, Email: mfp@au.dk
Arbejdssted
Ansættelsessted er Institut for Statskundskab, Bartholins Allé 7, 8000 Aarhus
Kvalifikationskrav
Ansættelse som videnskabelig assistent forudsætter en kandidatuddannelse.
Ansættelsesgrundlag
Ansættelse sker i henhold til bekendtgørelse om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter samt cirkulære om overenskomst for akademikere i staten.
Stillingsindhold og kvalifikationskrav er yderligere beskrevet i cirkulære om ansættelsesvilkår for videnskabeligt personale ved universiteter.
Ansøgningsprocedure
Det er obligatorisk at vedhæfte nedenstående, når du søger denne stilling:
- Ansøgning
- Curriculum Vitae. Du opfordres til at angive eventuelle orlovsperioder uden forskningsaktivitet, herunder fx barselsorlov, da dine forskningsaktiviteter vurderes i forhold til din reelle forskningstid
- Uddannelse (Eksamensbevis kandidat-, ph.d.- og evt. doktorgrad)
- Publikationsliste (de medsendte publikationer skal være tydeligt markeret på publikationslisten)
- Publikationer. Op til 3 publikationer kan medsendes. I tilfælde af flere forfattere vedlægges en medforfattererklæring om ansøgers andel i fællesarbejdet med tilsagn fra medforfatterne. Denne blanket kan bruges til formålet
- Undervisningsportfolio. De nærmere krav til dokumentationen findes her
Læs mere om, hvordan du søger en videnskabelig stilling ved Aarhus BSS her.
Bedømmelsesprocessen
Efter ansættelsesfristens udløb nedsættes et bedømmelsesudvalg. Der gøres opmærksom på, at bedømmelsen af ansøgerne udelukkende sker på baggrund af det materiale, som er modtaget inden ansøgningsfristens udløb. For yderligere information se guidelines for assessment committees, Aarhus BSS.
Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.
Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Aarhus Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Aarhus Universitet, Bartholins Allé 7, 8000 Aarhus C
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 06-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5943341