Bliv en del af vores forandringsrejse inden for systemunderstøttelse og procesoptimering

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du interesse og flair for systemunderstøttelse og for at drive forandringsprocesser? Har du lyst til at specialisere dig inden for disse discipliner på en helt særlig arbejdsplads, hvor vi sætter den studerende i centrum, og hvor vi arbejder og lykkes sammen? Så er det måske dig, vi leder efter, og os, du søger.

Vi er i færd med at udskifte en stor del af vores IT-vognpark, og inden længe er det vores studieadministrative system, hovedpulsåren i vores systemlandskab, der står for tur. Vi søger derfor en kollega, der kan sætte sig ind i og formidle AS IS, TO BE og TO DO, og som – sammen med resten af afdelingen – kan være med til, at vi lander på benene i det nye system.

Har du erfaring med den slags og vores slags– altså erfaring med at designe, beskrive og implementere nye arbejdsgange og erfaring med at støtte og flytte en stor gruppe af kompetente og ansvarsfulde kolleger, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af deres arbejde og løsninger, som vores studerende er helt afhængige af? Og som, hvis vi nu skal være helt ærlige, for alvor blev glade for vores nuværende studieadministrative system, i det øjeblik vi blev klar over, det skulle erstattes af et andet. Forandringer ér spændende, og vi er gode til det, men til tider bliver det også svært, og vi håber, du vil være med til at gøre det mere spændende og mindre svært.

Jobbet
Du møder ind til din første arbejdsdag den 1. august. Dit skrivebord står klart på dit nye kontor, som du deler med fire teamkolleger. Dine andre kolleger sidder ned ad gangen, og du hæfter dig ved, at der er en livlig trafik mellem kontorerne, og det summer når sager bliver drøftet og løsninger fundet. Dine kolleger har glædet sig til at byde dig velkommen og har brugt ventetiden på at sammensætte et introforløb, så du hurtigt kan lære dem, organisationen, opgaver og systemer at kende.

I løbet af ugen deltager du i teamets daglige statusmøder, ligesom du deltager i teamets SCRUM-sprints, hvor I sammen prioriterer projekter og opgaver for de næste to uger. Du kommer på en række projekter i parløb med flere af dine nye kolleger. I løfter en blanding af tilbagevendende og nye opgaver og begynder at glæde jer til endelig at kunne tage hul på den helt store opgave, nemlig den organisatoriske implementering af det nye studieadministrative system, som Aarhus Universitet har indkøbt, og som om et par år skal erstatte det gamle både i din nye afdeling for undervisnings- og eksamensadministration og på resten af Aarhus Universitet. Du ved, du får en central rolle i at drive den forandringsproces lokalt og bidrage ind i den store forandringsproces i samarbejde med de andre fakulteter.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

  • Beskrive og optimere nye processer og services
  • Afdække og omsætte idéer og behov til konkrete administrative og/eller digitale løsninger
  • Sikre gode og stringente metode- og arbejdsgangsbeskrivelser på tværs af afdelingen samt metode for vedligehold og opfølgning
  • Være bindeled og bære behov og løsninger frem og tilbage på tværs af afdelinger og roller
  • Kommunikation og formidling af og undervisning i nye løsninger
  • Afdelingen løfter driftsopgaver (og udvikling af driften), og du skal derfor kunne lide og motiveres af at være helt tæt på opgaven og løse den sammen med dine kolleger.
Din profil
Vi vil gerne høre fra dig, uanset om du er nyuddannet eller har erfaring fra en lignende stilling.

Du har en relevant videregående uddannelse, formentlig på kandidatniveau. Derudover forventer vi, at du har flair og interesse for at sætte dig ind i vores arbejdsgange, IT-systemer, nye som gamle og for at være med til at designe og drive forandringsprocesser.
Du kan og skal heldigvis ikke lykkes alene, og derfor er det helt afgørende, at du er god til at kommunikere og samarbejde, at du er ambitiøs på afdelingens vegne, og at du har et stort engagement, der smitter.

Du arbejder struktureret og systematisk og er god til at spotte muligheder og løsninger.  

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast stilling på 37 timer pr. uge og med tiltrædelse den 1. august 2024 eller tidligere.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vi tilbyder blandt andet flekstid, gode kompetenceudviklingsmuligheder, gode og kompetente kolleger og udfordrende opgaver, som du i stor udstrækning kan være med til at præge og udvikle.

Arbejdsstedet er Tåsingegade 3, 8000 Aarhus C.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til afsnitsleder Mette Qvist Jensen, mqj@au.dk, tlf. 2980 1034.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen indsendes online og skal være modtaget senest den 6. juni 2024.

Vi forventer at ansætte en eller flere kandidater på dette stillingsopslag.

Vi glæder os til at læse din ansøgning. Samtaler forventes afholdt uge 24.

Om os
I Arts Studier understøtter vi gode studieforløb gennem planlægning, vejledning, sagsbehandling og uddannelsestilrettelæggelse, og vi medvirker til at omsætte de faglige og ledelsesmæssige beslutninger på uddannelsesområdet. Vi er en afdeling præget af stærk faglighed, fleksibilitet og nysgerrighed, og vi har et tæt samarbejde med de faglige miljøer på fakultetet og med hinanden i studieadministrationen.

Stillingen er placeret i afsnittet for undervisnings- og eksamensadministration (UVAEKA), hvor vi er 35 medarbejdere. Afsnittet er organiseret i teams, hvor vi sammen løser og udvikler de administrative opgaver i forbindelse med undervisnings- og eksamensplanlægningen og optagelsen af vores efter- og videreuddannelsesstuderende. Vores opgaver løses i tæt dialog og samarbejde med afdelingsledere og undervisere på vores tre institutter samt vores kolleger i de andre afsnit. 
 

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.




Faculty of Arts


Arts er et af fem hovedområder på Aarhus Universitet.

Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.
Med omkring 550 videnskabelige medarbejdere, 240 ph.d.-studerende, 9.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.

Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund og Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.

Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.

Læs mere på arts.au.dk

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.



Om Aarhus Universitet


Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Tåsingegade 3, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053896

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet