Laborant eller bioanalytiker til forskning i gen- og celleterapi

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Institut for Biomedicin på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger en laborant eller bioanalytiker til forskning i gen- og celleterapi pr. 1. april 2024 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en projektbegrænset fuldtidsstilling med ansættelsesophør pr. 31. aug. 2027.

Institut for Biomedicin prioriterer diversitet og godt arbejdsmiljø, da det er en forudsætning for banebrydende forskning. I et diverst og internationalt forskningsmiljø søger dedikerede medarbejdere ny viden inden for biomedicinske forskningsområder som infektion og inflammation, membraner, neurovidenskab og personlig medicin. Institut for Biomedicin leverer forskningsbaseret undervisning af højeste kvalitet og har blandt andet ansvaret for en stor del af medicinuddannelsen. Cirka 500 medarbejdere fra hele verden er ansat på instituttet, som huser moderne laboratorie-, core- og dyrestaldsfaciliteter. Engelsk er det foretrukne sprog i både laboratoriet, til møder og ved seminarer. Institut for Biomedicin har fokus på innovation, entreprenørskab og samarbejde med erhvervslivet, og adskillige forskere fra instituttet har etableret virksomheder, der udvikler nye lægemidler på et professionelt fundament af videnskabelig grundforskning. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.

Om forskningsgruppen

Forskningsgruppen ledes af lektor Rasmus O. Bak, og gruppen arbejder med udvikling af nye former for gen- og celleterapi mod arvelige sygdomme og kræft, primært med fokus på CRISPR/Cas-platformen. Forskningsgruppen er lokaliseret i den nye Skou Bygning i hjertet af Aarhus Universitets campus. Gruppen vil i foråret 2024 bestå af en lab manager, 3 postdocs, 7 ph.d.-stipendiater, 1 forskningsassistent og et antal studerende. Mere information om forskningsgruppen kan findes på gruppens hjemmeside.

Dine arbejdsopgaver

Som laborant/bioanalytiker vil arbejdsfunktionerne omfatte tæt samspil med dygtige kolleger omkring opgaver som f.eks. oprensning af celler fra blod, kultivering af celler, oprensning af DNA/RNA, analytiske assays som flow cytometri, RT-qPCR og ddPCR samt assistance til museforsøg. Derudover vil du i tæt samarbejde med laboratoriets lab manager være med til at varetage det daglige overblik over laboratoriet og sikre den daglige laboratoriedrift. Dette inkluderer opgaver med fremstilling af reagenser, vedligeholdelse af lokaler og apparatur samt diverse administrative opgaver.

Du ansættes på et ERC Starting Grant projekt, som har fokus på at forbedre behandlinger med bloddannende stamceller, og du skal løse opgaver forbundet hermed. Da projektet er sat til at ophøre med udgangen af august 2027, ophører stillingen også på dette tidspunkt.

Du refererer til forskningsleder Rasmus O. Bak.

Dine kompetencer

Du har en uddannelse som laborant, bioanalytiker eller anden ligestillet uddannelse med en baggrund inden for biomedicinsk forskning. Det vil ses som en fordel, hvis du i forvejen har erfaring med en eller flere af arbejdsopgaverne. Det forventes at ansøger enten har gennemført eller vil gennemføre dyreforsøgskursus.

Da jobbet i høj grad inkluderer interaktioner med mange forskellige mennesker fra forskellige kulturer, er det essentielt, at du er udadvendt, imødekommende, positiv og trives i en mangfoldig arbejdskultur med høj daglig arbejdsintensitet. Det er vigtigt, at du har ordenssans, kan have mange bolde i luften, er proaktiv og i stand til også at se det som dit primære arbejdsmål at fremme laboratoriets succes.

Vi forventer, at du taler og skriver engelsk.

Spørgsmål til stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte lektor Rasmus Bak, e-mail bak@biomed.au.dk.

Arbejdsstedet er Institut for Biomedicin, Skou Bygningen, Høegh-Guldbergs Gade 10, bygn. 1115, 8000 Aarhus C, Danmark.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 8 og 9.


Ansættelsesgrundlag

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) eller Lærernes Centralorganisation og CO10-Centralorganisationen af 2010 (LC/CO10-Fællesoverenskomst).

Ansøgning

Din ansøgning skal indeholde følgende:

  • Ansøgning
  • Curriculum Vitae
  • Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)
  • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Høegh-Guldbergs Gade 10, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5981077

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet