Studentermedhjælpere søges til spændende forskningsprojekt om argumentation og moral i debatter om indvandring

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet



Om projektet

Projektet handler om, hvordan borgere argumenterer og begrunder deres holdninger i samtaler om indvandring og indvandrere. Vi er særligt interesserede i, hvornår og hvordan ’almindelige mennesker’ bruger moralske argumenter til at forsvare eller retfærdiggøre deres synspunkter, og hvilken betydning det har for den offentlige samtale, når sådanne argumenter bruges. Projektet er en del af Moralizing Immigration. 

Vi søger 2-3 studentermedhjælpere, der kan assistere med planlægning og gennemførelse af fokusgruppeinterviews med borgere, der henholdsvis er positivt og negativt indstillede over for indvandring og indvandreres bidrag til samfundet. Arbejdsopgaverne vil være varierede og kan inkludere: gennemførelse af interviews, memotagning og kvalitetstjek af AI transskriberede interviewdata.

Ansættelsen er tidsbegrænset og du skal kunne starte midt juni 2024 og arbejde indtil ultimo januar 2025, med en gennemsnitlig arbejdstid på 4-6 timer om ugen. Arbejdstiden er fleksibel og kommer til at variere fra uge til uge afhængig af projektets behov og dine muligheder/begrænsninger, fx i forhold til eksamen.

Hvad vi forventer

Vi forventer, at du er selvstændig og imødekommende og har mod på at indgå i et team med forskere og andre studentermedhjælpere. Du skal have erfaring med interviews, meget gerne fokusgruppeinterviews. Derudover tæller andre kompetencer i henhold til gennemførelse af empirisk forskning også fx transskribering m.m. Du skal have en åben tilgang til mødet med andre mennesker og stærke skriftlige kompetencer.

Som en del af ansættelsen får du oplæring i gennemførelse af fokusgruppeinterviews med vores interviewguide og du inviteres løbende til teammøder, hvor vi tager status på projektet og beder om feedback fra gruppen af studentermedhjælpere.

Arbejdssproget er dansk, men der vil også være kommunikation på engelsk, da Anna, som er PhD på projektet, har engelsk som arbejdssprog. Du skal derfor være komfortabel med at skrive emails og tale på engelsk.

Vi opfordrer alle uanset baggrund til at søge og håber at kunne sammensætte en mangfoldig gruppe til at hjælpe os med at gennemføre projektet.

Ansøgningen

Lav en motiveret ansøgning (på dansk) på max 1 side sammen med CV og karakterudskrift. Forklar i din ansøgning, hvilke kvalifikationer du har i forhold til jobbet og hvorfor du er interesseret i det.

Frist: 4. juni kl. 11.59. Samtaler forventes gennemført 6./7. juni og 10. juni. 

Ansættelsessted: Bartholins Allé 7, 8000 Aarhus C. 

Hvis du har spørgsmål til jobbet og det faglige indhold, kan du kontakte Anna van Vree (aavv@ps.au.dk)
Hvis du har tekniske spørgemål i forbindelse med at ansøge jobbet, kan du kontakte HR-supporter Line Kristiansen (lmkr@au.dk). 
 


Krav og vilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og HK.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Bartholins Allé 7, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052788

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet