Ærgerlig sæsonstart for Christiansbjerg: Klart nederlag og Antonsen skadet igen

Foto: Christiansbjerg IF.
Profilbillede
dato

Christiansbjerg IF fik en hård start på sæsonen med et 3-0 nederlag til VSK Aarhus. Dagen blev yderligere forværret af, at Jacob Antonsen pådrog sig en skade, der minder om den, han netop havde overvundet.

Træner Kent Bargisen delte sin skuffelse og bekymring efter kampen.

“En virkelig trist dag. Både resultatet, men endnu mere at vores spiller Jacob Antonsen kommer til skade med sit kraveben. Og vi frygter det er brækket igen. Jacob har lige sat ude i et halvt år med samme skade, i den samme skulder. Så håber virkelig for ham, at den ikke er brækket igen.”

Til trods for nederlaget fandt Bargisen dog positive aspekter ved holdets spil, især i anden halvleg, som holdet kan bygge videre på.

“Vi skal have overført vores anden halvleg. Der var meget godt spil vi kan tage med. Og så skal vi turde spille bold, også i de svære perioder af kampen, og få spillet lidt højere op på banen.”

Målvogter Jeppe blev fremhævet som en nøglespiller, selv i lyset af de tre indkasserede mål.

“Klart vores målmand Jeppe. Selvom vi lukker tre mål ind, så står han fremragende og kan på ingen måde lastes for scoringerne.”

På lørdag den 6. april skal Christiansbjerg IF møde ACFC. Kampen fløjtes i gang klokken 16:00 på Arena Vest Kunstgræsbane (Aarhus).

Kampens resultat: 3-0 til VSK Aarhus
Række: HERRER SERIE 1 - FORÅR 2024, PULJE 9

Kilde: Træner Kent Bargisen, Christiansbjerg IF - HERRER SERIE 1 - FORÅR 2024, PULJE 9