AGF's Serie 4-hold sikrer sejr uden kamp og ser frem mod afgørende finaler

Profilbillede
dato

AGF's Serie 4-hold stod overfor en lidt anderledes kampdag, da VSK Aarhus valgte at trække sig kort før kampstart, hvilket resulterede i en sejr uden at skulle spille. Nu ser holdet frem mod to afgørende finaler i de kommende uger.

Efter kampen fangede VORES Aarhus AGF's assistenttræner, Jonas Roulund, for at få hans reaktion på den noget uventede kampdag.

“Vi er topklar til at gå ud og levere en mandfolkeindsats i Vejlby, men drengene fra VSK får tilsyneladende kolde fødder og vælger at trække sig uden kamp. Vi må jo have et frygtindgydende rygte derude,” udtaler en overrasket men tilfreds Jonas Roulund.

Trods aflysningen, så udnyttede AGF tiden til en intens træning på Fredensvang for at forberede sig til de kommende udfordringer.

“Vi er klar til at spille modsat modstanderne. Vi får en god træning på Fredensvang i stedet, og nu venter to finaler i de kommende uger. Bliver eddermame spændende!” siger Roulund med et smil.

Til spørgsmålet om, hvad der kan forbedres til næste kamp, svarede Roulund med et glimt i øjet:

“Svært at sige, men det bliver i hvert fald vigtigt, at vi får løbet Northside ud af kroppen, så vi står knivskarpt til JAI-kampen på lørdag.”

Roulund havde også rosende ord til en af spillerne, selvom kampen ikke blev spillet.

“Rodi Rasul mener, at han skal noteres for et hattrick efter dagens kamp. Hvis han får den igennem, så må han jo være Man of the Match!” afslutter Roulund med et grin.

AGF's fokus er nu rettet mod næste kamp mod JAI og de to afgørende finaler, der venter forude. Det bliver spændende at se, om holdet kan beholde deres momentum trods den usædvanlige kampdag.

Kampens resultat: 0-3 til AGF
Række: HERRER SERIE 4 - FORÅR 2024, PULJE 81

Kilde: Jonas Roulund