Christiansbjerg fik vist lovende takter i storsejr: “En vild kamp”

Profilbillede
dato

Lørdag kl. 12:00 var scenen sat på Christiansbjerg Idrætsanlæg, da Christiansbjerg IF sendte Søften GF hjem med et 6-2-nederlag. 

Kampen startede med et mål fra Sten Johansen i det 6. minut, men udeholdet formåede at udligne og bringe sig foran med 1-2.

I anden halvleg var det dog Christiansbjerg IF, der tog kontrollen over kampen. Mads Grubak Schmidt scorede to mål i løbet af få minutter og bragte hjemmeholdet foran med 3-2. Derefter fulgte mål fra Andreas Kock, Jonas Buhl Nissen og Peter Balsgaard, der cementerede sejren for Christiansbjerg IF.

Træner Kent Bargisen var meget tilfreds med holdets præstation i anden halvleg, hvor de formåede at vende kampen på hovedet.

“En vild kamp, med to helt vidt forskellige halvlege. Vi skaber kun få chancer i første halvleg. Og vores defensiv var ikke god. Men anden halvleg var den omvendte verden. Der var spillerne som forvandlede. Så en fantastisk kamp at være med til. Og stor ros til Søftens unge hold, for virkelig at give den gas, og til deres træner Jan for at have en klar plan med hvad de vil.”

“Det var også deres fortjeneste at vi ikke kunne få vores spil til at virke i første halvleg. Men justeringerne i halvlegen hjalp os virkelig meget. Og derfra var det vores kamp.”

 Han fremhævede især de tre indskiftede spillere, der gjorde en stor forskel og bidrog til sejren. Mads Grubak Schmidt blev kåret som kampens spiller med sine to mål og en stærk præstation.

“Jeg er nødt til at nævne vores tre spillere der kommer ind i halvlegen. De indskiftninger var lige det som skulle til. Vores første halvleg virkede slet ikke. Vi kom for sent i vores indgreb, var ikke i de rette positioner når vi havde bolden, der var for stor afsted i vores kæder.”

“I anden halvleg kom vi meget bedre med og tingene kom til at "spille" igen. Vores angrebs spil kommer til at fungere, vi får pres og forsvar til at fungere på en helt anden måde. Og så er det altid lækkert endelig at få scoret nogle mål, på nogle af de mange standart situationer vi fik. Det har vi ventet på, at lykkes med.”

“Helt fortjent løb Mads (dobbelt målscorer) med 9 stemmer og titlen som kampens spiller. Morten som også kom ind i pausen fik 7 stemmer i afstemningen om kampens spiller. ”

Christiansbjerg IF-spiller, Patrick Vendelbo, giver også sin reaktion på kampen:

“Helt generelt så spiller vi en førstehalvleg der er værd at glemme, hvor vi giver for mange chancer væk, som jeg mener, vi burde have kvaliteten til at kunne forhindre. Vi skaber lidt chancer i den anden ende, men formår kun at få scoret på den ene.”

“Anden halvleg er en helt anden snak, hvor især indskrifterne kommer ind og gør en forskel. Her står vi godt defensivt og har noget flot angrebsspil i perioder. Og så var det også et lyspunkt, at vi fik scorede på 3 dødbolde, som vi ellers har haft svært ved at få omsat til mål i denne sæson. Men ja, fedt med en 6-2 sejr og 3 vigtige point!”

På lørdag den 27. april skal Christiansbjerg IF møde AIA/Tranbjerg. Kampen fløjtes i gang klokken 11:00 på Grønløkke Stadion.

Kampens resultat: 6-2 til Christiansbjerg IF
Række: HERRER SERIE 1 - FORÅR 2024, PULJE 9

Mål
6'1-0Sten Johansen
18'1-1
29'1-2
48'2-2Mads Grubak Schmidt
50'3-2Mads Grubak Schmidt
51'4-2Andreas Kock
72'5-2Jonas Buhl Nissen
77'6-2Peter Balsgaard

Kilde: Cheftræner Kent Bargisen, Christiansbjerg IF - HERRER SERIE 1 - FORÅR 2024, PULJE 9