De Hviie ramte ikke topniveauet og måtte nøjes med remis: “En sort dag på AGF-kontoret”

Profilbillede
dato

AGF gæstede Bøgeskov Idrætsanlæg søndag den 21. april i mødet mod Senior Football Club. Trods en ihærdig indsats for at hive sejren i land, måtte De Hviie tage til takke med et uafgjort resultat.

AGF kom ellers foran i det 75. minut, da Christian Larsen scorede et flot mål. Men hjemmeholdet formåede at svare tilbage i det 83. minut.

Assistenttræner for AGF, Jonas Roulund, var skuffet over resultatet og kaldte det en "sort dag på AGF-kontoret".

“En sort dag på AGF-kontoret. Vi bliver ramt af tre skader og får kun et point mod et hold, som vi burde tage tre point imod. Det var ikke den søndag, vi havde håbet på.”

Roulund mente, at AGF havde muligheder for at udnytte pladsen i modstanderens forsvar, men at skaderne og banens beskaffenhed gjorde det svært at få spillet til at køre. Han var dog tilfreds med Christian Larsens scoring, men mente, at føringen burde være blevet holdt hjem.

“Når vi fik spillet til at køre, så var der masser af plads i deres bagrum, og vi kom til flere gode gennembrud, som skulle være udnyttet. Når det er sagt, så gjorde banens beskaffenhed samt vores mange skader det svært at tage så meget positivt med. Men dejligt at se Christian Larsen på måltavlen med en flot scoring. Føringen burde bare være holdt hjem.”

Roulund fremhævede dog Frederik Mølbye og Likhit Anno for deres stabile præstationer, selvom holdet ikke ramte topniveauet.

“Frederik Mølbye står godt i målet, mens Likhit Anno også spiller stabilt i bagkæden. Men vi må jo nok sande, at ingen ramte topniveauet mod Senior FC.”

Næste kamp for AGF er fredag 26. april, hvor de skal møde VSK Aarhus (1) på Fredensvang. Der er kampstart kl. 19:15.

Kampens resultat: 1-1
Række: HERRER SERIE 4 - FORÅR 2024, PULJE 81

Mål
75'0-1Christian Larsen
83'1-1Ukendt

Kilde: Assistenttræner Jonas Roulund, AGF, Aarhus - HERRER SERIE 4 - FORÅR 2024, PULJE 81