'De Hviie' vinder igen: "Vi spiller super lækker fo'bold!"

Profilbillede
dato

Mandag eftermiddag var AGF's Serie 4-herrer taget til Rosenvangsskolen for at møde SHIF i et spændende opgør. Efter en hård kamp kunne AGF rejse hjem med en 2-3-sejr og de tre vigtige point.

Efter kampen fangede VORES Aarhus AGF's assistenttræner Jonas Roulund for at få hans reaktion på kampens forløb.

“Vigtige 3 point til samlingen. Vi spiller super lækker fo'bold, og kampen bliver helt unødvendigt spændende, fordi vi ikke er skarpe nok i vores beslutninger i afgørende momenter. Men vi fortsætter, trykker på og arbejder til sidste fløjt, og det giver pote. Lækre tider på Fredensvang!”

Roulund fremhæver, hvorfor de vandt kampen over SHIF:

“Modet til at have bolden og bruge hinanden. Vi har gode perioder på bolden, og får lavet nogle fine mål. En modstander nævnte, da der stod 2-2, at "det vil jo være tyveri, hvis vi (SHIF) slipper herfra med point" - så det var godt, at vi fik hapset alle tre til sidst.”

Jonas Roulund var meget tilfreds med sine spilleres præstation ovenpå dagens udesejr, hvor særligt Nat Wora-In shinede. Derudover måtte han også bøje sig i støvet over en SHIF-spiller, der scorede et vildt mål.

“Vi kommer ikke uden om Nat Wora-In, der driver gæk med modstandernes højreside gang på gang. Hold da op en legeprins! Derudover vil jeg fremhæve ham fra SHIF, som tyrede et vildt frispark i kassen. Vi spurgte ham, hvor ofte han sparker sådan nogle ind. Han svarede: "Aldrig." Respekt herfra.”

På søndag den 26. maj skal AGF møde IF Lyseng (1). Kampen fløjtes i gang klokken 16:30 på Lyseng Idrætspark.

Kampens resultat: 2-3 til AGF
Række: HERRER SERIE 4 - FORÅR 2024, PULJE 81

Mål
24'1-0Ukendt spiller
55'1-1Raymond Chanda
64'1-2Kevin Tichy Thomsen
75'2-2Ukendt spiller
90'2-3Kevin Tichy Thomsen
Kilde: Assistenttræner Jonas Roulund, AGF, Aarhus - HERRER SERIE 4 - FORÅR 2024, PULJE 81