BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Institut for Biomedicin på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger en faguddannet dyrepasser til gnaverstald pr. 1. november 2024 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en fuldtidsstilling.
Institut for Biomedicin prioriterer diversitet og godt arbejdsmiljø, da det er en forudsætning for banebrydende forskning. I et diverst og internationalt forskningsmiljø søger dedikerede medarbejdere ny viden inden for biomedicinske forskningsområder som infektion og inflammation, membraner, neurovidenskab og personlig medicin. Institut for Biomedicin leverer forskningsbaseret undervisning af højeste kvalitet og har blandt andet ansvaret for en stor del af medicinuddannelsen. Cirka 500 medarbejdere fra hele verden er ansat på instituttet, som huser moderne laboratorie-, core- og dyrestaldsfaciliteter. Engelsk er det foretrukne sprog i både laboratoriet, til møder og ved seminarer. Institut for Biomedicin har fokus på innovation, entreprenørskab og samarbejde med erhvervslivet, og adskillige forskere fra instituttet har etableret virksomheder, der udvikler nye lægemidler på et professionelt fundament af videnskabelig grundforskning. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.
Dine arbejdsopgaver
Som dyrepasser får du en spændende og afvekslende arbejdsdag i dyrepasserteamet i gnaverstalden på Biomedicin, som i 2019 flyttede til en stor og moderne stald med plads til mus og rotter i den nye Skou Bygningen. Dyrestaldsgruppen består af 28 medarbejdere, hvoraf hovedparten er dyrepassere, samt servicemedarbejdere og dyrlæger. Du vil være omgivet at gode kollegaer med stor faglig viden, og du skal i tæt dialog og samarbejde med kollegaer i teamet sikre, at dyrene har de bedste forhold og håndteres efter gældende regler. Du skal være med til at sikre, at stalden med sine servicemæssige funktioner, understøtter det vigtige forskningsmæssige samarbejde med både videnskabeligt og teknisk administrativt personale.
Dine opgaver vil primært bestå af:
- Dyrestaldsarbejde med mus og rotter, herunder skift af bure, tilsyn, pasning og pleje med henblik på at sikre de bedst mulige forhold for dyrene og sikre høj dyrevelfærd
- Varetagelse af avl i tæt dialog og samarbejde med forskningsgrupper
- Assistere forskere med prøveudtagning og dosering og behandling af dyr i nødvendigt omfang
- Brugerkontakt og deltagelse laboratoriemøder med forskningsgrupper, du har ansvar for, samt være tilgængelig for henvendelser fra brugerne i stalden
- Forefaldende arbejde i dyrestalden som blandt andet vask af bure og rengøring
- Du vil indgå i vagtordning med weekendtilsyn og får mulighed for undervisning af elever og kursister
Vi har fokus på godt arbejdsmiljø og gode sociale relationer og netværk, og omgangstonen er uformel og præget af humor og gensidig respekt. Der vil være muligheder for spændende opgaver og selvstændigt ansvar, hvis du viser interesse og engagement.
Du refererer til leder af dyrestalden, Jakob Harslund.
Dine kompetencer
Du er faguddannet dyrepasser og har erfaring med pasning og tilsyn af mus og rotter. Det er en fordel, hvis du har speciale i forsøgsdyr. Erfaring med arbejde med forsøgsdyr under barriereforhold og med biologiske agens i klasse 2, samt transgen avl og genetik vil derfor være meget relevant.
Som person er du udadvendt, serviceminded og kan lide at arbejde sammen med andre mennesker. Da du vil få kontakt med mange brugere, inklusiv engelsktalende forskningsgrupper, er gode kommunikative egenskaber og engelskkundskaber vigtig.
Du er initiativrig, fleksibel og omhyggelig med sans for detaljer, og du evner at arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Du skal kunne arbejde efter angivne regler og følge arbejdsprocedurer. Du har lyst og energi til udfordringer og spørger, hvis du er i tvivl. Vi forventer du møder til tiden, overholder aftaler og deadlines, samt tager ansvar i forhold til de kompetencer og færdigheder, du har.
Arbejdstid
Arbejdstiden i dyrestalden vil sædvanligvis være i tidsrummet 7.00-15.00, fredag dog 07.00-12.00, men tilpasses efter behovet i stalden.
Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af dyrestalden, Jakob Harslund tlf. 9350 8631.
Arbejdsstedet er Institut for Biomedicin, Høegh Guldbergs Gade 10, 8000 Aarhus C, Danmark.
Ansøgningsfristen er onsdag d. 15. september 2024 og vi forventer at afholde samtaler i uge 38-39 2024.
Ansættelsesgrundlag
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant gældende overenskomst.
Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
- Ansøgning
- Curriculum Vitae
- Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)
- Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet
Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.
Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.
Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Aarhus Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Aarhus Universitet, Høegh-Guldbergs Gade 10, 8000 Aarhus C
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 15-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6099918