Giv julegaven til dine medarbejdere, som de sætter pris på

Profilbillede

Vi nærmer os med hastige skridt december måned og den søde juletid, så det er netop også tid til at du får styr på julegaver til dine medarbejdere - for også at runde 2022 godt af. Firmagaver må gerne være personlige og relevante for modtageren, så de føler der er tænkt på dem i udvælgelsen, men det kan være svært at finde på den helt rigtige firmagave til sine medarbejdere, for hvad har de egentligt brug for eller ønsket sig? Du kan i stedet benytte dig af vælgergaver som kan være en god løsning på firmajulegave 2022, som giver et stort udvalg af gaver, som dine medarbejdere selv kan gå ind og udvælge.

En firmagave alle kan bruge - vælgergaver er løsningen

Når man vælger firmajulegaver, er det essentielt at overveje, hvilken type gave man gerne vil give, for hvem vil ikke gerne give gaver med omtanke? Skal det være en praktisk gave, som medarbejderen kan bruge i sin dagligdag på arbejdet? Eller skal det være en mere personlig gave, som viser, at I har lagt mærke til medarbejderens interesser uden for arbejdspladsen? Det er også vigtigt at have et budget for gaverne, og at alle får for det samme budget, så alle føler sig set. Derfor vil vælgergaver være en god idé, fordi du på den måde giver dine medarbejdere mulighed for selv at vælge. Så skal du ikke tage valget for dem, men i stedet giver du dem et onlinekatalog med de medarbejdergaver de kan vælge fra.

Hvad er den rette medarbejder julegave?

Når man skal finde den rette medarbejder julegave til virksomhedens ansatte, er det vigtigt at tage højde for, hvilke typer af medarbejdere man har ansat i organisationen. Som leder og chef kan det være svært at vælge en gave til sine medarbejdere, men med et onlinekatalog, hvor de selv kan vælge sikrer du, at ingen føler sig misforstået eller skuffede over sin gave, fordi du giver dem muligheden for selv at vælge. Gaven kan sagtens føles personlig, selvom du ikke har udvalgt den specifikke julegave til dem, for du viser stadig at du har tænkt på dem.

Spar tid på at finde den rette firmajulegave

Ved at benytte dig af løsningen omkring, at dine medarbejdere og kollegaer selv kan vælge din gave, sparer du samtidig også tid og tanker på, at du som ansvarlig for det års medarbejdergaver skal vælge samt forsøge at imødekomme alles præferencer og forventninger. Spar tid på at finde gaverne og spar tid på logistikken i at skulle købe dem og pakke dem ind. Med en udbyder som tilbyder væglergaver sparer du tid, som kan bruges til andre opgaver på arbejdspladsen.

Firmagaver og firmajulegaver skal helst afspejle virksomhedens værdier og image, men det kan nogle gange være svært at finde på den helt rigtige gave, der både er praktisk og personlig, så måske du er blevet inspireret til at benytte dig af en udbyder, som sørger og hjælper dig med julegaverne til dine ansatte, som ovenikøbet kan gøres skattefrie op til et vist beløb. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen