Seks kampe uden sejr for Løverne: “Vi skal lære at vinde fodboldkampe igen”

Foto: SERIE 3: CIF - Team Leo.
Profilbillede
dato

Christiansbjerg IF og Team Leo IF stod over for hinanden i en spændende fodboldkamp på Christiansbjerg Idrætsanlæg. Hjemmeholdet formåede at vinde kampen med en tæt margin på 2-1.

Efter kampen udtrykte Team Leo IF's træner, Marcus "Rahim" Vakili, sin skuffelse over resultatet, men anerkendte Christiansbjergs viljestyrke:

“En skuffet følelse må jeg bare indrømme. Efter hvordan kampen udspillede sig, så må jeg sige - efter vores præstation i dag - at det er et fair resultat. Hatten af for viljestyrken hos Christiansbjerg IF. De fik kæmpet sig igennem til det sidste.”

Team Leo er for tiden inde i en skidt periode, og har efter søndagens kamp ikke vundet deres seneste seks kampe. Det skal forbedres, mener Vakili:

“Vi skal lære at vinde fodboldkampe igen. Så skal vi også spille mere med bolden, fremfor at drive bolden frem til modstanderens felt. Vi gjorde det svært for os selv i mange situationer, hvor - hvis man skulle følge fodboldens ABC - havde en lettere løsning fremfor det vi valgte.”

“Så næste uges træning komme til at bestå at spille hurtigere og tage den lettere løsning. Fodbold er nemlig et meget simpelt spil.”

Vakili fremhævede også to af hans spillere, Adrian og Henrik, der var tilbage efter deres ophold i Tanzania, og han ønsker Simon Short god bedring:

“Vil gerne fremhæve, at det var dejligt at se vores to nordmænd, Adrian og Henrik, tilbage igen efter deres ophold i Tanzania. Selvom det var deres første kamp i sæsonen, så vil jeg mene det var godt at få dem tilbage - især i omklædningsrummet. Samtidig vil jeg sige god bedring til vores egen Simon Short, og forhåbentlig ser vi ham snart igen på fodboldbanen.”

Næste kamp for Team Leo IF er lørdag 14. oktober, hvor de skal møde Hasle B (2) på Ellehøjskolen. Der er kampstart kl. 15:30.

Kampens resultat: 2-1 til Christiansbjerg IF (2)
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Spillende træner Marcus "Rahim" Vakili, Team Leo IF - Herrer Serie 3