Serup blev groundet af kæresten da Christiansbjerg viste den flotte Kock frem i storsejr

Andreas Kock blev kampens spiller og modtog buketten (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Christiansbjerg IF leverede en imponerende præstation, da de tog imod Lystrup IF på Christiansbjerg Idrætsanlæg. Hjemmeholdet vandt kampen med hele 7-0 og dominerede fra start til slut.

Det var Frederik Bundgaard, der åbnede målscoringen allerede i det 4. minut og bragte hjemmeholdet foran 1-0. Andreas Kock udbyggede føringen i det 20. minut, inden Bundgaard scorede sit andet mål i kampen og øgede føringen til 3-0 i det 35. minut.

I anden halvleg fortsatte Christiansbjerg IF med at dominere kampen. Jacob Antonsen scorede i det 60. minut, Jonas Buhl Nissen fulgte op med et mål i det 70. minut, og Andreas Kock scorede sit andet mål i kampen i det 75. minut.

Peter Balsgaard lukkede kampen med endnu et mål i det 80. minut og sikrede dermed sejren på 7-0 til hjemmeholdet.

Efter kampen udtalte træner Mikkel Schroeder sig om holdets præstation. Han var tilfreds med sejren, men mente, at holdet kunne have spillet bedre. Han var dog glad for at få vasket det uafgjorte resultat fra fredag væk.

“7-0 sejr tirsdag aften - det er jo ganske udemærket. Langt fra vores bedste kamp, men dejligt og få vasket det uafgjorte resultat fra fredag væk. Vi bragte os hurtigt foran, og det virkede som om spillerne havde et eller flere gear, hvis det blev nødvendigt. Vi havde sæsondebut til Peter Balsgaard og Peter Hauch - de erstattede vores to mand i karantæne Sten Johansen og Yannick Serup.”

“Sten Johansen trænede naturligvis med 2. holdet. Det er stadig et mysterium, hvor Yannick Serup blev af? Han hverken støttede holdet eller trænede med 2. holdet. Rygter siger, at han var blevet groundet af kæresten. Der blev spekuleret i, om han ligefrem fik det røde kort mod Midtdjurs bevidst, så han havde legal grund til ikke at spille tirsdagens kamp.”

“Selv Gustav Mellerup mødte skadet op, for at støtte holdet,” lyder det fra Mikkel Schroeder.

Kock'en kan stadig
Schroeder fremhævede slutteligt flere af holdets spillere, herunder målmand Jeppe Skov, der lavede flere gode aktioner i første halvleg og sikrede holdet et clean sheet. Andreas Kock blev også rost for sine mål og assists i kampen, hvilket kastede buketten af sig:

“Pumaen Jeppe Skov, nede i kassen, måtte lave flere gode aktioner i 1. halvleg, der gjorde, at Lystrup ikke blev lukket ind i kampen. Dejligt det lykkedes med et clean sheet - igen. Andreas Kock fik igen lavet et par mål og en stribe assists. Vi skal nok snart til at finde gamle overskrifter frem fra Skive Folkeblad, omkring Andreas Koc, der også fik buketten som kampens spiller fra VIP'er ved måltavlen.”

Mikkel Schroeder mente også, at anfører Patrick Vendelbo leverede en stabil præstation - særligt hvad angår holdets sejrssang:

“Anfører Patrick Vendelbo leverede en ganske stabil præstation til sejrssangen. Udvilkingen i hans sejrsang har været opadgående hele sæsonen. Effektiviteten i løbet af de 90 minutter, kan der heller ikke klages over.”

Christiansbjerg IF-spiller, Jacob Antonsen, giver også sin reaktion på sejren:

“Det er dejligt at spille en kamp, hvor ingen af tvillingerne Serup får kort. Jeg har spillet med dem det meste af mit liv, og det hører til sjældenhederne at de ikke engang er i nærheden af et kort. Nicklas prøvede ellers med flere frispark i dag.”

Næste kamp for Christiansbjerg IF er lørdag 9. september, hvor de skal møde Skødstrup SF på Studstrup Idrætsanlæg. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 7-0 til Christiansbjerg IF
Række: Herrer Serie 2

Mål
4' 1-0 Frederik Bundgaard
20' 2-0 Andreas Kock
35' 3-0 Frederik Bundgaard
60' 4-0 Jacob Antonsen
70' 5-0 Jonas Buhl Nissen
75' 6-0 Andreas Kock
80' 7-0 Peter Balsgaard

Kilde: Træner Mikkel Schroeder, Christiansbjerg IF - Herrer Serie 2