Stor triumf af Christiansbjerg IF der endegyldigt kunne fejre oprykningen til Serie 1

Foto: De kommende Serie 1-herrer fra Christiansbjerg IF.
Profilbillede
dato

Christiansbjerg IF satte et stort punktum for sæsonen, da de lørdag sikrede sig en imponerende 3-0-sejr over Skødstrup SF.

Denne sejr betød ikke kun tre point i tabellen, men også den eftertragtede oprykning til Serie 1. Efter en periode med svingende præstationer lykkedes det holdet at afslutte sæsonen på en positiv note.

Træner Mikkel Schroeder udtalte efter kampen:

"Efter en periode med mindre gode præstationer var det dejligt at afslutte sæsonen med en 3-0-sejr og oprykning til Serie 1. Sidste weekends skuffelse blev revanceret godt og grundigt."

Holdets succes blev ikke kun skabt på banen, men også udenfor. En afgørende faktor var en teambuilding bytur arrangeret af Gustav Mellerup sidste lørdag. Træningen og sammenholdet, der blev opbygget under denne tur, spillede en afgørende rolle i dagens sejr.

Dog var byturen ikke uden "kontroverser":

"Byturen var tæt på at koste en unavngiven spiller pladsen på holdet, efter vedkommende havde lagt an på assistenttrænerens kæreste. Til den unavngivne spillers forsvar vidste vedkommende ikke, at den kønne frøken var kæreste med assistenten," afslørede Schroeder med et smil.

Trods byturens udfordringer var taktikken på banen afgørende for sejren. Schroeder kommenterede holdets præstation: 

"Vores game plan var at spille lidt mere henholdende end normalt. Efter et par store chancer fik vi scoret til 1-0 efter godt en halv time. Herefter var vi mere eller mindre i kontrol med kampen."

Ti minutter før tid satte Peter Balsgård det sidste søm i Skødstrups kiste og cementerede sejren. Mikkel Schroeder roste Balsgårds indsats:

"Da han blev sat på banen, var det med to opgaver: lav en kasse og arbejd stenhårdt. Den ene opgave lykkedes."

"Det var en gennemført holdpræstation, alle leverede på højt niveau. Oliver Lunne fandt Santi Carzola-spillet frem igen og sendte flere Skødstrup-spillere en tur i karussellen. Jeg tror ikke, vi tabte en nærkamp i 2. halvleg."

Christiansbjerg IF kan nu se frem til en spændende tid i Serie 1, og sejren markerer en velfortjent belønning for holdets hårde arbejde og dedikation gennem sæsonen.

CIF gik igennem sæsonen med 9 sejre, 3 uafgjort og 2 nederlag, samt en positiv målscore på +30 (50-20)

Kampens resultat: 3-0 til Christiansbjerg IF
Række: Herrer Serie 2

Kilde: Træner Mikkel Schroeder, Christiansbjerg IF - Herrer Serie 2