Swim, bike and run! Aarhus 1900 Tri Ungdom starter et begynderforløb kun for piger

Foto: Aarhus 1900 Tri - Ungdom.
dato

Er du en ung pige mellem 10 og 17 år, der er ivrig efter at udforske svømning, cykling og løb sammen med en fantastisk gruppe af ligesindede? Så er Aarhus 1900 Tri Ungdoms Begynderforløb lige noget for dig!

Af: Aarhus 1900 Tri - Ungdom

Vi inviterer dig til vores spændende introduktionsaften den 20. februar kl. 19.00 på Observatoriestien 1 i Aarhus C.

Det er en unik mulighed for piger i alderen 10-17 år for at prøve kræfter med triatlon. Vores erfarne og venlige trænere, Anna og Ingrid, vil guide jer gennem de tre discipliner og sørge for, at I har det sjovt og lærer en masse undervejs.

Vi tilbyder gratis træningssessioner, hvor I vil få instruktion i svømning, cykling og løb af kvindelige trænere. Der er også mulighed for at låne udstyr som mountainbikes og racercykler, så I kan komme godt i gang.

Hvem kan deltage?
Alle piger mellem 10 og 17 år er velkomne til at deltage i vores begynderforløb. Det koster ingenting at være med, så der er ingen hindringer for at prøve noget nyt og sjovt!

Alt hvad du skal gøre er at møde op til vores introduktionsaften den 20. februar kl. 19.00 på Observatoriestien 1 i Aarhus C. Du behøver ikke specielt udstyr, bare tag dit almindelige svømme- og sportstøj med. Resten sørger vi for!

Har du spørgsmål eller brug for mere information? Kontakt vores ungdomstræner Ingrid Kyed Jensen (20523727) eller besøg vores hjemmeside: www.1900tri.dk/born-og-unge.

- Vi ønsker at tiltrække flere piger til vores klub og samtidig gøre opstarten i foreningen nemmere for pigerne. Triatlon er en fantastisk sport, der kombinerer tre spændende discipliner, og vi vil gerne give så mange piger som muligt muligheden for at prøve det, siger ungdomscheftræner i Aarhus 1900 Triathlon, Marian Just Borsinski.

- Det er første gang, vi afholder et sådant introforløb, så vores forventninger er naturligvis høje. Vi håber, at det vil blive taget godt imod, og at der vil være mange motiverede og glade piger, der starter deres triatlonrejse sammen med os.

Vi ser utroligt meget frem til at møde dig og give dig en fantastisk start på din triatlonrejse! Så sæt kryds i kalenderen den 20. februar kl. 19.00 og kom og vær med til en sjov og spændende aften på Observatoriestien 1.

Vi ses der!

Link til Facebook-begivenhed: Swim - Bike - Run Pige Introforløb (10-17 år)

Kilde: Marian Just Borsinski