Talentfuld Århusianer debuterer som professionel bokser i Randers

Rasmus Mikkelsen i Rødt
dato

22-årige Rasmus Mikkelsen, som er Jysk Mester og har repræsenteret det danske landshold, debuterer som professionel bokser ved Danish Boxing Promotions stævne, den 18. oktober i Randers.

Med 41 amatørkampe, 3 jyske mesterskaber og landskampe i bagagen, springer det unge boksetalent over til de professionelle rækker, når der arrangeres professionel boksning i Idrætshallen på Nørrevangs skolen i Randers til oktober.

Det er ved amatørklubben BK Thor’s hjemmestævne, at der nu for første gang i klubbens historie arrangeres professionel boksning, i forlængelse af deres eget amatør-stævne. Her skal den 22-årige boksetalent fra Århus debutere på stævnet.

Rasmus Mikkelsen har bokset alle sine amatørkampe for Århusklubben FAK (Frederiksberg Atlet Klub), og han har med sine 41 amatørkampe bag sig allerede præsteret, at vinde det Jyske Mesterskab 3 gange, samt at vinde en sølvmedalje ved de Danske mesterskaber i fjor. Han har ligeledes repræsenteret danske landshold, både i udlandet samt i Danmark.

¨Jeg ser frem til at debutere som professionel bokser i Randers. Jeg har før bokset tre gange i netop samme hal i Randers, og der plejer at være super god stemning når der er boksning i byen. Bokse-tilskuere kan forvente en toptunet Århus-bokser, som vil gøre sit ypperste for at levere se-værdig top boksning¨, udtaler Rasmus Mikkelsen.

Rasmus Mikkelsen som til dagligt arbejder hos ’Århus Hårde Hvidevarer’ som montør, er et boksetalent der fremstår med en stor træningslyst, og som har viljen til at ville udvikle sig som bokser.

Med begge ben solidt plantet på det Jyske muld, bliver han spændende at følge i de kommende år.

Rasmus Mikkelsen skal bokse i vægtklassen ’Super Light Weight ’ (op til 63,5 kg). Han kommer fra amatør-barndomsklubben FAK Århus, og hans træner siden barnsben - Gert Max, følger ham trofast ind i de professionelle rækker.

Som amatør har han blandt andet mødt dygtige boksere, som fx Jacob Bank, der nu har stor succes som professionel bokser, samt boksetalentet Nikolai Terteryan som er regerende europamester og for nyligt har kvalificeret sig til OL 2024 i Paris. Rasmus har ligeledes mødt prof-kollegaen Nesar Kunduzi i fjor, hvor han vandt over ham.

Den store bokseaften afvikles i Idrætshallen på Nørrevangs skolen i Randers, den 18. oktober. Billetter til stævnet er allerede sat i salg, på billetsiden Billetto.

 Fakta om Rasmus Mikkelsen:

  • Født: Den 19. april 2002.
  • Vægtklasse: Super letvægt op til 63,5 kg.
  • Højde: 178 cm. høj.
  • Har bokset 41 amatørkampe, heri landskampe i ind- og udland. 3x Jysk Mester.
  • Barndomsklub: Frederiksbjerg Atlet Klub, i Århus.
  • Trænes af den tidligere mangeårige FAK-træner i Århus, Gert Max.
  • Bor på Frederiksbjerg i Århus.
  • Arbejder som hvidevare montør hos virksomheden ’Århus Hårde Hvidevarer’.
Kilde: Redaktionen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.