Aarhus Tigers live på TV i 2021

Kilde: nationalligaen.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch

Historisk aftale sender National Ligaen i Dansk Amerikansk Fodbold på TV.

Når sæsonen bliver sparket i gang april/maj 2021, transmitteres udvalgte grundspilskampe via den nye danske sportskanal SPORT LIVE. Kampene bliver vist live lørdag aften kl.19. Ligeledes vil semifinalerne OG Mermaid Bowl kunne ses på SPORT LIVE. De resterende kampe streames - med Allan Rokkedahl i front - og sendes live på AFI.  

Aftalen er en kæmpe mulighed for at promovere football i Danmark.  

”Det er et stort skridt for dansk amerikansk fodbold. Vi er enormt stolte af aftalen, som betyder, at endnu flere danskere kan se kampe fra øverste hylde i Danmark - og det er vi selvfølgelig enormt glade for. Selvom aftalen som udgangspunkt kun vedrører National Ligaen, så er én af målsætningerne for at indgå aftalen, at den er med til at skabe mere synlighed - og derigennem vækst for amerikansk fodbold generelt i Danmark” siger Lars Carlsen, direktør for DAFF (Dansk Amerikansk Fodbold Forbund).  

Også hos SPORT LIVE er der stor begejstring for aftalen: ”Amerikansk fodbold er en meget populær sport – også i Danmark. Vi glæder os til at sende kampe fra National Ligaen på SPORT LIVE. Vi tror på, at vi i samarbejde kan løfte National Ligaen og amerikansk fodbold i Danmark til et højere niveau, og dermed skabe mere synlighed for sporten herhjemme” siger Flemming Kjellerup, direktør for SPORT LIVE.  

SPORT LIVE havde 5.000 abonnenter ved starten i august 2019 og er således vokset kraftigt. Kanalens erklærede mål er at sende fra ”al den danske idræt, som fortjener at komme på tv.” Udover dansk idræt sender SPORT LIVE masser af hestevæddeløb. Siden starten har SPORT LIVE sendt over 30 forskellige sportsgrene – så forskellige som curling, billard, boksning, bordtennis, kvindefodbold, kajakpolo, mountainbike, motorsport og meget andet.  

Hvornår er der football igen?  

National Ligaen tager hul på forårssæsonen - og kampen om Mermaid Bowl - efter planen i starten af maj 2021, og her vil du for første gang kunne følge en udvalgt kamp fra runden live på SPORT LIVE. De resterende kampe vil som hidtil kunne ses live på American Football International.  

Følgende hold er med i National Ligaen:  

* Søllerød Gold Diggers  

* Copenhagen Towers  

* Vejle Triangle Razorbacks  

* Aarhus Tigers  

* Aab 89ers

Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler