Adjunkt i miljømedicin og human toksikologi

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Institut for Folkesundhed på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger en adjunkt i miljømedicin og human toksikologi pr. 15. december 2023 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling i to år.

Institut for Folkesundhed

Som adjunkt på Institut for Folkesundhed bliver du en del af et ambitiøst og internationalt anerkendt institut, hvor vi sammen arbejder for at fremme folkesundheden ved at forske i områder, der kan forebygge, behandle og lindre sygdom. Vi samarbejder bredt både internt og eksternt, og vi deler vores viden med borgere, beslutningstagere, erhvervsliv, praktikere og andre forskere – kommunalt, regionalt, nationalt og internationalt. Instituttet er ansvarlig eller bidrager til for undervisningen i medicin, folkesundhedsvidenskab, idræt, optometri og sygepleje. På Institut for Folkesundhed får du ca. 200 kolleger – heraf halvfems videnskabelige medarbejdere og et tilsvarende antal ph.d.-studerende. Vi arbejder tæt sammen på tværs af fagområder, har en uformel omgangstone og prioriterer et sundt arbejdsmiljø højt. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.

Dine arbejdsopgaver

Som adjunkt i miljømedicin og human toksikologi er dine primære opgaver forskning og forskningsbaseret undervisning. Du skal undervise og vejlede studerende på bachelor- og kandidatniveau, og du bidrager til udviklingen af instituttets fagområde gennem forskning af høj international kvalitet. I dit daglige arbejde har du et tæt samspil med både danske og internationale kolleger. Stillingen som adjunkt er en videreuddannelsesstilling, hvori du vil få supervision og pædagogisk opkvalificering.

Den succesfulde kandidat vil primært komme til at arbejde på det igangværende EU-forskningsprojekt PARC. Center for Arktisk Sundhed og Molekylær Epidemiologi (CAHME) er involveret i WP4 (Monitoring and exposure), WP5 (Hazard assessment) og WP6 (Innovation in regulatory risk assessment). Her vil du blandt andet blive involveret i udvikling af ”adverse outcome pathways (AOP)”, identifikation af effekt markører, og evaluering af ”real-life mixtures” via både eksperimentelt arbejde  og  statistiske analyser.

Dine opgaver vil primært bestå af:

  • Selvstændig forskning af høj international kvalitet, herunder publicering
  • Undervisning, opgavevejledning og eksaminering af bachelor- og kandidatstuderende, samt eventuelt vejledning af ph.d.-studerende
  • At bidrage til at tiltrække eksterne forskningsmidler
  • Eksperimentelt molekylærbiologisk laboratorie arbejde, inklusiv SPE-HPLC ekstraktioner af komplekse kemiske blandinger fra humane prøver efterfulgt af bestemmelse af bio-aktiviteter i mammale cellekulturer
  • Statistiske data analyser
  • Skrivning og publicering af videnskabelige artikler og rapporter, samt formidling ved møder og konferencer
Du refererer til Professor Eva Cecilie Bonefeld-Jørgensen og institutleder Ole Bækgaard Nielsen.

Dine kompetencer

Du har selvstændige forskningsmæssige kvalifikationer på et højt internationalt niveau. Du er en tydelig formidler, og du har i nogen grad erfaring med vejledning og undervisning på bachelor- og kandidatniveau. Det være et plus hvis du har gennemført pædagogiske kurser inden for vejledning eller lignende, ligesom det er et plus hvis du har erfaring med etablering af ph.d.-kurser og eksterne forskningssamarbejder.

Det forventes at du kan arbejde selvstændig, systematisk og har erfaring med projektarbejde og kan bidrage til projekt koordinering. Det er en fordel hvis du har erfaring med statistiske analyser og eksperimental erfaring i udførelse af basale molekylære metoder, mammale cellekultursystemer og SPE-HPLC ekstraktioner.
Som person har du gode samarbejdsevner, er imødekommende og evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Vi forventer du taler og skriver flydende engelsk. Internationale ansøgere forventes at lære dansk inden for en aftalt tidsramme, og Aarhus Universitet formidler dansk undervisning.  

For at kunne blive bedømt kvalificeret som adjunkt, skal du opfylde disse faglige kriterier.

Shortlisting vil blive anvendt.

Spørgsmål til stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Professor Eva Cecilie Bonefeld-Jørgensen tlf.: +45 28992480.

Arbejdsstedet er Institut for Folkesundhed, Center for Arktisk Sundhed og Molekylær Epidemiologi, Bartholins Allé 2, 8000 Aarhus C, Danmark.
 


Ansættelsesgrundlag




Ansøgning


Din ansøgning skal indeholde følgende:
Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Bedømmelsesudvalget kan beslutte at efterspørge ikke indsendt materiale i bedømmelsen. I så fald kontakter vi dig, og du vil være forpligtet til at indsende materiale, medmindre din ansøgning trækkes tilbage.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Referencer

Hvis du ønsker, at en referenceperson skal uploade et referencebrev på dine vegne, så angiv venligst referencepersonens kontaktoplysninger, når du indsender din ansøgning. Vi anbefaler, at du laver en aftale med den pågældende, inden du indtaster referencepersonens kontaktoplysninger, og at du sikrer, at referencepersonen har tid nok til at skrive referencebrevet inden ansøgningsfristen.
Det er desværre ikke muligt at sikre, at referencebreve indgivet efter ansøgningsfristens udløb bliver taget i betragtning.

International ansøger?

Aarhus Universitet tilbyder en bred vifte af services til internationale forskere og ledsagende familier, herunder relocation service og karrierevejledning til medfølgende partnere. Find mere information om at ankomme til og arbejde i Danmark her. Aarhus Universitet tilbyder også karriereudviklingsprogrammet Junior Researcher Development Programme. Du kan læse mere om det her.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Bartholins Allé 2, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://AU.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=41674921-2fa0-4a0d-9e87-766c84afd67f

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5860594

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet