Arbejd på et prisvindende bibliotek i smukke omgivelser.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne du tænke dig at arbejde i smukke omgivelser, som har vundet flere arkitekturpriser? Og har du lyst til at være det imødekommende ansigt udadtil, som hjælper skolens studerende med at finde bøger og andet relevant materiale, men også hjælpe til med de administrative opgaver i skolens bibliotek?

Så læs endelig videre.

Dine arbejdsopgaver

Du vil komme til at arbejde med administration inden for en bred vifte af opgaver på skolens bibliotek. Dit arbejdsfokus vil dog som udgangspunkt være at servicere bibliotekets mange brugere.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. kunne omfatte:

 • udlånsvagter, som vil være dit primære arbejdsområde
 • håndtering af bestillinger
 • administration af tidsskriftabonnementer
 • materialehåndtering og klargøring
 • magasinpleje og mindre samlingsrokeringer
 • diverse administrative ad hoc-opgaver

Du vil både skulle arbejde selvstændigt og sammen med dine kolleger i biblioteket. Vi sørger for grundig oplæring i alle opgaverne.

Kvalifikationer og kompetencer

I vurderingen af ansøgningen lægger vi vægt på, at:

 • du trives med at veksle mellem udadvendt service til vores biblioteksbrugere og løsning af administrative opgaver
 • du er ansvarlig og kan arbejde selvstændigt
 • du er grundig, detaljeorienteret og har en god ordenssans
 • du sætter en ære i at følge op på, at vi modtager de materialer, vi har bestilt eller har abonnement på
 • du har gode it-kundskaber og er rutineret bruger af Office-pakken
 • du trives i en til tider uforudsigelig hverdag og med kollegaer i et storrumskontor
 • du har gode sprogkundskaber og behersker det danske og engelske sprog i både skrift og tale
 • Det er en fordel, hvis du har kørekort

Vi forestiller os, at du har en uddannelse, hvor kommunikation, service og mennesker er i centrum. Det kan f.eks. være som kontor- eller butiksuddannet, receptionist eller professionsbachelor i offentlig administration.

Derudover forventer vi, at du:

 • vil bidrage positivt og konstruktivt til arbejdet og arbejdsmiljøet i biblioteket
 • er struktureret og evner at skabe overblik over komplekse opgaver
 • har gode samarbejdsevner, er ansvarsfuld og handlingsorienteret

Vi lægger også vægt på et godt humør og en uhøjtidelig kollegial omgangstone, der bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Om os

Vi tilbyder et selvstændigt og spændende vikariat på en mindre, men faglig stærk uddannelsesinstitution, hvor vi har fokus på at sikre høj kvalitet, relevans og kontinuerlig udvikling af arkitektuddannelsen. Vi er kendetegnet ved en professionel ledelse og engagerede, kompetente medarbejdere, der på alle niveauer samarbejder om at løse skolens opgaver.

Biblioteket på Arkitektskolen Aarhus er et kæmpestort træmøbel, som forbinder et 15 meter højt rum i flere niveauer og med mange forskellige små rum og nicher. Konstruktionen danner rammen om 520 kvadratmeter og 940 hyldemeter fordelt på fire etager, som bruges til fordybelse, inspiration, vidensdeling og udstillinger. Biblioteket er offentligt tilgængeligt i dagtimerne og åbent for skolens studerende og ansatte det meste af døgnet.

Biblioteket er en central enhed i skolens virke og understøtter studerende, undervisere og ledelse med en række forskellige opgaver. Opgaverne i biblioteket er præget af systematiske driftsopgaver, men også af mange ad hoc-opgaver og konkrete udviklingsopgaver. En stor del af opgaverne består i at bistå bibliotekets brugere med informationssøgning, bestillinger og hjemtagning af materialer.

Biblioteket består af fire medarbejdere, herunder en biblioteksleder, der fungerer som den daglige sparringspartner på dine opgaver. Som skolens øvrige administrative medarbejdere vil du referere til administrationschefen.

Arkitektskolen Aarhus er en selvstændig institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Vi leverer undervisning på bachelor-, kandidat– og ph.d.-niveau inden for arkitektur og det arkitektfaglige område.

Derudover udbyder vi en række videreuddannelses- og specialiseringskurser for færdiguddannede arkitekter, designere og lignende. Arkitektskolen har ca. 700 studerende og beskæftiger ca. 130 medarbejdere.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat fra den 1. september 2024 til den 31. august 2025 med mulighed for forlængelse.

Vi tilbyder løn, der modsvarer dine kvalifikationer og i henhold til gældende overenskomst.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte biblioteksleder Henning Grauballe, tlf. 89360174, mail hgr@aarch.dk.

Ansøgning

Kan du se dig selv i ovenstående, så vil vi rigtig gerne modtage din ansøgning sammen med dit CV og anden relevant dokumentation. Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Fristen for at sende din ansøgning er tirsdag den 11. juni 2024.

Vi forventer at afholde samtaler den 19. og 20. juni 2024.

I forbindelse med samtalen vil der blive indhentet referencer på den kandidat, som vi forventer at tilbyde ansættelsen.

Vores vision

På Arkitektskolen Aarhus mener vi, at arkitektur skal påvirke verden og skabe bæredygtige rammer for de mennesker, der lever i den. Derfor uddanner vi arkitekter, der med nye ideer og relevante løsninger kan skabe værdi for fællesskabet i en foranderlig verden. En verden, der i stigende grad udfordrer os til at tænke kreativt for at eksistere, for at bo og for at trives. 

Vi gør det ved at arbejde tæt sammen med andre faggrupper, ved at omfavne nye teknologier, ved at vove eksperimentet og ved konstant at tilegne os nye færdigheder.

Igennem vores kunstneriske tilgang finder vi nye veje. Gennem videnskabelige undersøgelser finder vi nye svar. Og gennem praktisk udførelse bliver vores teoretiske viden til faglig kunnen.

Vores ambition er at være en skandinavisk eliteinstitution for arkitekturudvikling. Vi vil uddanne de bedste arkitekter ved at optage de mest egnede – de mest talentfulde og motiverede studerende.

Vi tager ansvar for og engagerer os i det samfund, vi er en del af.

Engaging through Architecture

Læs mere om skolen på aarch.dk 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Arkitektskolen Aarhus, Exners Plads, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055319

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet