Bistro le Bleu søger struktureret køkkensouschef med passion for det gode håndværk til restaurant ved vandkanten

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

Søger du udfordringer og er klar på ledelse og gastronomisk ansvar? Så kunne en stilling som køkkensouschef på Bistro Le Bleu på Aarhus Ø måske være noget for dig.

Vores nuværende souschef skal videre og vi søger derfor efter den helt rigtige afløser. Le Bleu er en del af Jakobsen & Co. Som består af i alt 7 restauranter alle beliggende i Aarhus-området. Le Bleu trækker sine rødder i det klassisk, franske køkken hvor kvalitet, gode råvarer og fagligt højt niveau står øverst på listen. Vi har et hold af dygtige og engagerede medarbejdere som hver dag laver fantastisk mad og yder den bedste service, samtidig med at de indbyrdes trives i et sundt miljø.

Om jobbet:

  • Daglig ledelse i køkkenet i køkkenchefens fravær
  • Eksekvering af service
  • Koordinering af opbakning
  • Opretholdelse af det høje niveau
  • Deltagelse i relevante møder
  • Ansvarlig for at føre kulturen og det gode arbejdsmiljø videre
  • Daglig varebestilling samt kontrol af varemodtagelse
  • Medansvarlig for udvikling af menuer og koncepter

Lidt om dig:

  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra lignende stillinger
  • Går forrest og viser vejen
  • Positiv indstillet og glad som person
  • Trives i et travlt miljø
  • Byder aktivt ind samt er villig til at lære noget nyt
  • God til at bevare overblikket samt den gode tone – også når der er travlt
  • Loyal, ansvarsfuld og fleksible

Vi kan tilbyde:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Et sundt og positivt arbejdsmiljø, med en unik mulighed for at stifte nye bekendtskaber med engagerede unge mennesker
  • En spændende arbejdsplads i riverende udvikling
  • Gastronomisk højt niveau
  • Top engagerede og motiverede teams på begge sider af svingdøren
  • En beslutningstagende stilling som er inkluderet i ledergruppen
  • Unik mulighed for personlig og faglig udvikling

Vi søger stillingen besat 1. april eller hurtigst muligt herefter. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Dennis Pedersen på: dep@jakobsenco.dk.

Hvis ovenstående synes interessant for dig, glæder vi os meget til at høre fra dig. Vi afholder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted. Send din ansøgning samt CV til arbejde@jakobsenco.dk, skriv ’Souschef, Le Bleu’ i emnefeltet eller ansøg her: Jobformular

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Le Bleu ApS, Irma Pedersens Gade, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6007672

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet