Bliv en del af et engageret og dynamisk hold på ARoS i Wine & Food!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Du er frisk på afrydning og opvask, så vores gæster oplever den bedste service?

Så tilbyder vi, at du bliver en del af et dygtigt, engageret hold, hvor samarbejdet spiller en vigtig rolle. På ARoS er vi mere end 200 ansatte fra flere forskellige lande og afdelinger, som hver dag giver vores gæster den bedste oplevelse af kunsten og museet. I Wine & Food er vi både kokke, tjenere, caféværter og opvaskere. Vi er kendetegnet ved et godt arbejdsmiljø og en god omgangstone - og vi er vilde med det, vi laver!

Kompetencer •    Du har erfaring med opvask og afrydning fra tidligere job •    Du er serviceminded, ansvarsbevidst og selvstændig •    Du kan arbejde under tidspres og samtidig bevare overblikket •    Du bidrager positivt og med højt humør til holdet

Ansættelsesforhold Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Aften- og weekendarbejde er en del af jobbet.  ARoS lukker kl. 21 på hverdage og kl. 17 i weekenden.

Er du den vi søger? Hvis jobbet lyder som noget for dig, så send os hurtigst muligt din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter rekrutteringen, når den ønskede kandidat er fundet.

Yderligere oplysninger Har du opfølgende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte caféansvarlig Kia Rummenhoff på 6190 4927. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

ARoS Aarhus Kunstmuseum, Aros Allé, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067870

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet