Bliv en del af holdet som bager i innovativ kantine i Aarhus'Mest innovative kontorhus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

  • Vil du være en del af kantineteamet i en af Aarhus mest innovative kontorhuse?
  • Er du en dygtig bager og en lige så god holdspiller?
  • Brænder du for at dele din passion for faget med teamet og skabe udvikling?
  • Brænder du for økologi, bæredygtighed og mad lavet fra bunden?
  • Kan du se dig selv i en innovativ virksomhed i stor vækst?
Hvis ja, så er her en absolut drømmestilling.

Hos Cheval Blanc Kantiner laver vi mad fra bunden med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og vi ser frem til at glæde vores gæster med variation og sundhed – hver dag!

Lidt om os og jobbet
Hos Cheval Blanc kærrer vi os om vores medarbejdere, og vi lægger os i selen for at alle kan mærke det. Vi tror på vigtigheden af at alle udvikler sig fagligt og personligt så længe, de er en del af virksomheden. Vi prioriterer jobsikkerhed og gennemsigtighed i forhold til vilkår for ansættelsen. Ansættelsen er omfattet af kantineoverenskomsten.

Du bliver bager i en skøn kantine beliggende i et helt nyt kontorhus i Aarhus med et topmoderne køkken og alt tilhørende udstyr. Det er en kantine, som fungerer som en bistro dvs. lidt mindre klassisk buffet, mere fokus på anretning, service og værtskab. Vi har også en Deli, der sælger kaffe, kage, snacks, sandwich og lignende. Derudover leverer kantinen også mødeforplejning og forplejning til husets mange spændende arrangementer. Kantinekøkkenet har egen bagerafdeling, hvor vi bager alt selv til alle afdelinger. Du får altså rig mulighed for at sætte alle dine talenter i spil, prøve nye ting af og udvikle dig fagligt.
Der er et højt serviceniveau, så smil og ja-hat skal være en del af din DNA.

Du bliver en del af et team på 10 kokke, bager, opvasker og servicepersonale, der leverer mad til ca. 500 gæster dagligt, med andre ord, så du bliver del af et stærkt fællesskab, der brænder for faget.

Stillingen er på fuld tid med start d. 1. oktober 2024.
Der er gode arbejdstider fra kl. 04:00 (evt. 05:00) - 12:00 (evt. 13:00) mandag til fredag, som gør det muligt for dig at kombinere din passion for bagværk med det at have en familie eller fritidsbeskæftigelser.

Din profil
Vi tror på sammenhængen mellem høj kvalitet og dygtige folk, der kan deres fag. Du skal kunne dit kram med en røremaskine. Vi går nemlig højt op i brødet som en del af restauranternes dagligdag – faktisk vil vi have Danmarks bedste brød. Du er derfor en ørn til surdej eller har mod på at lære det, og du elsker at lege med udviklingen af dine produkter. Samtidig nyder du at lave de skønneste kager, sandwichbrød og pizza.


Derudover skal du kunne sige ja til følgende:

  • Du er faglært bager
  • Du har dokumentation fra lignende stilling
  • Du har erfaring med større produktioner fra f.eks. hotel eller lign.
  • Du besidder stærke faglige kompetencer indenfor dit felt
  • Du er kreativ og går op i tidens trends
  • Du er serviceminded og lytter til gæsternes ønsker
  • Du har ordenssans
Du behøver ikke at sende os en lang og smart ansøgning – vi er mere interesserede i dine røre- og ælteskills – et kort CV som viser hvor du har din erfaring fra modtager vi gerne.

Vi holder samtaler løbende, så skynd dig at søge via ´SØG´-knappen her på siden.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Cheval Blanc Kantiner A/S, Tuborg Parkvej , 1. sal., 2900 Hellerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6084208

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet