Bliv en del af kødkontrollen ved Hvidebæk Slagteri - tilsynstekniker søges!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at arbejde for kerneområderne fødevaresikkerhed, dyrevelfærd og dyresundhed i Danmark og en attraktiv arbejdsplads? Så er der nu mulighed for at blive en del af et hold med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere ved Fødevarestyrelsens Kødkontrol ved Hvidebæk Slagteri.

Kødkontrollen

Hvidebæk Slagteri vil fremover være fast bemandet med to embedsdyrlæger og en tilsynstekniker. Der slagtes ca. 100.000 grise om året.

Vi har tradition for et godt samarbejdsklima, en fri omgangstone og et godt samarbejde mellem tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og ledelse. Dette ønskes fastholdt, ligesom vi fortsat vil fokusere på i samarbejde – og til stadighed - at øge kvaliteten af kontrollen.

Vi kan tilbyde

Du bliver en del af et stærkt hold, hvor du får mulighed for sammen med dine kolleger at skabe kulturen. Vi tilbyder et spændende og dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden på tværs af faggrænser.

Om stillingen

Som tilsynstekniker vil din primære arbejdsopgave være post mortem kontrol (båndkontrol) af slagtesvin, men kan også udvides til at omfatte andre funktioner og opgaver gennem kompetenceudvikling.

Om dig

  • Du skal være uddannet tilsynstekniker i det røde kød.
  • Du er faglig interesseret og omhyggelig med dit arbejde.
  • Du har gode samarbejdsevner, er aktiv og fleksibel og fungerer godt i en gruppe.
  • Du har lyst til at arbejde teambaseret i arbejdet med kødkontrollen.
  • Du er opmærksom på dine kompetencer og spørger til råds, når du er i tvivl.
  • Du er aktiv, fleksibel og selvstændig, og går ikke af vejen for at give lidt ekstra, når det hele brænder på.
  • Du er hjælpsom og ser kontrolopgaven som et samarbejde.
  • Du kommunikerer godt på dansk.
  • Du er indstillet på, at der løbende sker regel- og procedureændringer i din arbejdsdag.
  • Du befinder dig godt i rollen med at lave professionelt myndighedsarbejde.
  • Du er åben og ærlig, og gør dit til at skabe en arbejdsplads præget af godt humør og samarbejde.
Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 23,5 time pr. uge med en forventet daglig arbejdstid mandag til fredag fra kl.9.00 til kl. 13.42 og med tjenestested på Hvidebæk Slagteri, Industrivej 17D, 4490 Jerslev Sjælland.

Aflønning og øvrige ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende Organisationsaftale for tilsynsfunktionærer ved eksportautoriserede slagterier mv.

Eventuel kørselsgodtgørelse er efter gældende regler ved Fødevarestyrelsen.

Tiltrædelse er den 15. september 2024 eller efter nærmere aftale.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte sektionsleder Berit Østergaard Nielsen på tlf. 72 27 63 20 eller kontrolchef Nils Marling på tlf. 72 27 55 10, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Du kan læse mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk.

Ansøgning

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning vedlagt eksamensbevis og relevante bilag, online i vores rekrutteringssystem www.fvm.dk/job senest den 28. juli 2024.

Samtaler forventes afholdt i uge 31.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (23-23 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Kødkontrollen på Hvidebæk Slagteri I/S, Industrivej , 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6075416

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet