BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Kan du nikke ja til følgende punkter?
- Jeg brænder for at være en del af en kantine, der laver mad af højeste kvalitet med de bedste råvarer, sæsonen kan tilbyde.
- Jeg er faglært kok eller cater – gerne med erfaring fra restaurationsbranchen.
- Jeg har ja-tak!-hatten på og at yde god service er en selvfølge.
- Jeg formår selv at finde en løsning på mine udfordringer.
- Jeg nyder at arbejde i et lækkert køkken med fantastiske kolleger – det er endda okay, at nogle har dårlig humor, bare de har humor!
Om kantinen og dine kollegaer
Vi har en skøn kantine beliggende i et helt nyt kontorhus i Aarhus med et topmoderne køkken og alt tilhørende udstyr. Det er en kantine, som fungerer som en bistro dvs. lidt mindre klassisk buffet, mere fokus på anretning, service og værtskab. Vi har også en Deli, der sælger kaffe, kage, snacks, sandwich og lignende. Derudover leverer kantinen også mødeforplejning og forplejning til husets mange spændende arrangementer.
Der er et højt serviceniveau, så smil og ja-hat skal være en del af din DNA.
Du bliver en del af et team på 10 kokke, bager, opvasker og servicepersonale, der leverer mad til ca. 500 gæster dagligt.
”Argh, jeg er ikke helt overbevist, hvad får jeg ud af det?”
Attraktive arbejdstider fra mandag til fredag, enkelte aftenarrangementer vil forekomme.
Ja, du læste rigtigt, ingen arbejde i weekenden. Du har rent faktisk mulighed for at se din familie - mens de er vågne, vel og mærke.
Du har tid til at gå til bowling med vennerne, dyrke grøntsager i haven og se dem gro, tage til lederhosen-temafest en lørdag og sove hele søndagen væk.
Du vil også opleve at kunne se den Netflix-serie alle taler om, liggende på sofaen, uden at falde i søvn.
”Det lyder ikke så tosset – har I mere på menuen?”
Det kan du tro - vi prioriterer din udvikling og arbejdsglæde højt. For er du glad, så er vores gæster glade, og så er vi glade. Derfor har vi udviklet masser af kurser, som giver dig følelsen af at bussen kører fremad.
Derudover har vi en sund og realistisk holdning til hvor mange køkkenmedarbejdere der skal være i et køkken i forhold til antal spisende.
Og lønnen, den matcher vi selvfølgelig med dine kvalifikationer.
Stillingen er på 37 timer om ugen med start i oktober.
”Den er i vinkel – hvem skal jeg sende en ansøgning til?”
Du behøver ikke at sende os en lang og smart ansøgning – vi er mere interesserede i dine hakke- og tilsmagningsskills – men et kort CV som viser hvor du har din erfaring fra, modtages med kyshånd.
Vi holder samtaler løbende, så skynd dig at søge via ´SØG´-knappen her på siden – det tager maks. 5 minutter.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Aarhus Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Cheval Blanc Kantiner A/S, Tuborg Parkvej 8, 2900 Hellerup
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 25-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6084142