Data-nørd som brænder for at kode innovative løsninger

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Søger du en alsidig udviklerstilling med ansvar og indflydelse? En stilling hvor din personlige udvikling er vigtig, hvor der er kort fra ide til handling, og hver opgave kræver et nyt perspektiv? 
Vil du være med til at sætte strøm til manuelle processer og bidrage til effektivisering af kommunens opgavevaretagelse? 

Har du lyst til at udvikle automatiseringsprocesser, som understøtter mennesker i deres daglige arbejde, så vi sammen kan levere en bedre ydelse til borgerne?  

Som udvikler hos os, vil du få tæt kontakt til kerneforretningen. Du vil være ansvarlig for dine egne projektforløb, og i samarbejde med dine kolleger vil du løbende sikre den tekniske drift af vores løsninger. Der er mange ønsker til flere robotter og automatiserede workflows og vi kan gøre meget mere, og derfor har vi brug for dig og din energi! 

Du får i stillingen en unik mulighed for at følge et projekt fra ide til færdigt produkt, hvor du har indflydelse på projektformulering, teknologi og implementering hele vejen. Hver opgave kræver en unik tilgang og kreative løsninger for at komme i mål, og du får mulighed for at arbejde med mange forskellige teknologier: RPA, databaser, HTTP, billedgenkendelse, webscraping, machine learning og meget mere. Vi arbejder efter mantraet: ”Det vi ikke ved, finder vi ud af.” 

Vi tilbyder dig et spændende job i en dynamisk organisation, med et åbent og stærkt fagligt miljø. Du får en bred kontaktflade, hvor samarbejdet med andre medarbejdere i afdelingen har afgørende betydning. 

Din daglige arbejdsplads vil være hos ITK på DOKK1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C 


Din profil:
Vil du gerne arbejde med de nyeste teknologier i et agilt og motiveret team, hvor der er rum til at afprøve nye teknologier, og hvor vi alle brænder for de nyeste trends? Er du en erfaren og omstillingsparat udvikler? Så er det lige dig vi står og mangler. 

Vi leder efter en udvikler, der har et godt humør, åbent sind og sætter pris på en uformel og uhøjtidelig tone. Vi har mange sideløbende projekter, så du skal kunne bevare overblikket i en hektisk hverdag. 

Vi forventer du … 

  • arbejder selvstændigt og forretningsorienteret, og at du kan kommunikere med ”kunden” og oversætte forretningslogik til kode
  • har lyst til og mod på at lære nye teknologier samt bidrage til innovative løsninger 
  • har erfaring med at kode i Python eller lignende
  • kender til Git eller anden versionsstyring
  • du arbejder struktureret og projektorienteret, og forstår vigtigheden i at kunne prioritere egne opgaver

Det er et plus hvis du … 

  • har erfaring med at designe løsninger/arkitektur fra bunden
  • har kendskab til RPA-udvikling
  • går op i at levere kode af høj kvalitet, som er sikkert, vedligeholdelsesbart og veltestet
  • mener at teknisk dokumentation er en integreret del af løsningen
  • kan noget nyt og smart, vi har brug for.

 

Derfor skal du vælge os:
ITK Development er en moderne udviklingsafdeling med 17 dedikerede medarbejdere med fokus på innovation, kreativitet, videndeling og open source. Afdelingen består af mindre teams som leverer digitalisering inden for forskellige områder fra webudvikling, teknisk projektledelse, RPA, Machine Learning til UX og webdesign.

Vi har tæt kontakt til forretningen, så det er vigtigt at du trives godt i et miljø med mange forskelligartede opgaver, er god til at samarbejde og ønsker at være med til konstant at udvikle og dygtiggøre RPA-teamet.

Frirummet til at være innovativ vægtes højt og er med til at skabe en god og spændende stemning, hvor der også er fokus på sociale aktiviteter og at vi har det sjovt mens vi arbejder. Derfor vil du også komme til at stifte bekendtskab med koncepter som hattedag, bevægelsesstafet, ITK Space og måske er du med på holdet, når vi næste gang sender et ubemandet fartøj ud i rummet. https://itk.aarhus.dk/nyheder/projektnyheder/itk-space-2/

Du vil opleve et åbent og stærkt fagligt miljø i konstant forandring, hvor vi deler viden og lærer af hinanden. Vi ønsker at være på forkant med den teknologiske udvikling og at give vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig personligt – og frem for alt – at have det sjovt på jobbet.

Eksempler på hvad vi laver:

Robot Processing Automation:

I samarbejde med Borgerservice Backoffice har vi udviklet procesunderstøttelse til databerigelse af kommunens fagsystemer, dataudtræk til forretningsforståelse og sagsbehandling, omregistrering og korrektion af manuelle indberetninger, erstattet hele eller dele af manuelle arbejdsopgaver, sikret rettidig orientering vedrørende borgerens sager via opslag og databerigelse, understøttet journaliseringen ved større opgaver/projekter osv. Fælles for processerne er at de alle er værdiskabende for medarbejdere og borgere, da de frigør ressourcer til at løse hverdagens mange opgaver.
Du kan se eksempler på vores open source RPA-opgaver her:   https://github.com/itk-dev-rpa

Open source Orchestrator:

Vi har udviklet vores eget orkestreringsværktøj til at igangsætte og køre vores robotter. Løsningen er naturligvis udviklet open source og du kan læse mere om den her:  https://github.com/itk-dev-rpa/OpenOrchestrator


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 37,00


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder, Lene Lykke Rafn, tlf. 41 85 95 90.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: 20/3/2024

Vi forventer, at 1. samtale finder sted  21/3 og 22/3-2024.


Om os
ITK er akronym for Innovation | Teknologi | Kreativitet. Vi er placeret i Magistratsafdelingen for Kultur & Borgerservice, og løser opgaver for hele Aarhus Kommune. Vi understøtter innovative processer, udvikler og drifter IT løsninger og digitale services, og vi afprøver ny teknologi i relation til kommunes opgaveløsning. På den måde bidrager vi til, at endnu flere borgere bliver en del af den digitale virkelighed, og Aarhus bliver en smart by. ITK.AARHUS.DK

ITK Development er en del af ITK og har i 14 år har udgjort et internt udviklingsteam, der har udviklet en lang række større og mindre websites og webbaserede løsninger samt varetaget opgaver inden for RPA og Machine Learning. Teamets opgaver er både at drifte og udvikle disse skræddersyede IT-løsninger og automatiseringer til forvaltningerne i Aarhus Kommune, samt at bidrage innovativt til projekter i andre teams i ITK.

Vi samarbejder på tværs af Aarhus Kommune, landets øvrige kommuner og europæiske byer, og igangsætter nye projekter for i fællesskab at finde frem til de løsninger, der bedst favner morgendagens udfordringer og understøtter den digitale by og borger.

 
Om Kultur og Borgerservice
Kultur og Borgerservice er hjertet i Aarhus' identitet. Vi fokuserer på at gøre kulturproduktion, kulturelle oplevelser, borgerservice og fritidsaktiviteter tilgængelige og inkluderende for alle. Det styrker fællesskabet, øger livskvaliteten og skaber en attraktiv kommune, der tiltrækker nye borgere, turister og virksomheder. Kulturen og fritidslivet er afgørende for at forme vores samfund og inspirere kommende generationer. Kom og vær med!


Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgerne og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt, og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus en god by for alle. 

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med! 
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003975

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet