Empatisk social- og sundhedsassistent søges til børneindsats i Aarhus Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Mangler du stedet, hvor du kan gøre en forskel? Kan du kombinere tålmodighed og nærvær med ansvar og handle hurtigt i akutte situationer? Så er det dig, vi leder efter!

 

Det Sundheds- og Socialfaglige Børneteam søger lige nu en social- og sundhedsassistent, som gerne vil være en del af vores engagerede team i en igangværende indsats. Du vil blive en del af et fast team, som kommer i familiens hjem, hvor du bliver en del af familiens hverdag.

 

Den konkrete indsats

Indsatsen foregår med barnet i familiens hjem i Aarhus Kommune. Derfor er det vigtigt, at du forstår at kombinere ansvar og empati med respekt for familiens private hjem. Dit primære fokus vil være på barnet, men familien vægter også, at du har lyst til at kommunikere med dem, når det giver mening. Åbenhed og ærlighed vægtes højt, da I skal kunne snakke om det gode, det dårlige og det svære.

Barnet har en epilepsisygdom, som påvirker barnets udvikling intellektuelt, motorisk og opmærksomhedsmæssigt. Barnet nyder godt af en tilbageholdende, opmærksom og indlevende kommunikationsstil.

Derfor leder vi efter dig, der:

  • Har det godt med et roligt og langsomt tempo uden trang til at drive tingene fremad. Dette er vigtigt, da barnet har det godt med gentagelser.
  • Kan se betydningen og meningen i barnets egne initiativer.
  • Evner at følge med i og sætte pris på det indhold, som barnet selv finder spændende.
  • Har lyst til at nyde barnets interesser, herunder ikke mindst sang, dans og musik.
  • Kan holde hovedet koldt under barnets anfald, da der skal handles hurtigt og korrekt.
  • Det vil være et plus, hvis du har erfaring med epilepsi, men dette vil du også få oplæring i.

Det kan svinge en del, hvor meget barnet magter, og nogle dage kan barnet ikke meget andet end at ligge i sin seng. Men det er vigtigt, at du kan se værdien i også at dele sådanne dage med barnet uden at tænke, at der ”Ingenting” sker. Tålmodighed og nærvær er vigtigt i samspillet med barnet.

 

En virksomhed bygget på faglighed og respekt for familien

Hos Det Sundheds- og Socialfaglige Børneteam er vi ambitiøse og stræber efter en høj faglig standard i alt, hvad vi laver – og især ude i indsatsen. Familien skal kunne føle sig trygge og vide, at barnet får den bedst mulige pleje og støtte.

Det kan være grænseoverskridende for en familie at skulle have hjælp i hjemmet. Derfor vægter vi højt, at vi integrerer os i deres hverdag på en respektfuld måde, som stadig tillader, at de kan være en familie. Du skal kunne balancere at være fluen på væggen og give plads til familien, mens du fokuserer på barnets behov.

Selvom din arbejdsplads bliver i familiens hjem i Aarhus Kommune, så er du stadig en del af et team – og med det mener vi ikke bare det team, der er tilknyttet familien, men også hele Børneteamet. Vi løfter opgaverne i fællesskab med fokus på at give barnet og familien tryghed. Der er tilknyttet en fast teamleder til hver indsats, og selvom I arbejder på geografisk afstand af hinanden, så vil din teamleder altid have din ryg. Vi er et team, og vi lykkes sammen.

 

Er det dig, vi mangler på holdet?

Har vores budskab ramt plet, og lyder det som noget for dig? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV på mail til job@boerneteam.dk

Stillingen er en fastansættelse på 15-20 timer om ugen. Dine vagter vil primært være aftenvagter i hverdagene.

Løn er efter gældende overenskomst.

Som en del af vores ansættelsesproces vil vi løbende indkalde kvalificerede ansøgere til samtale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Maja Tind på telefon
21 33 92 92 / 22 23 63 13 på hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00. Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside www.boerneteam.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (15-20 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Det Sundheds- og Socialfaglige Børneteam ApS, Biografgade, 8900 Randers C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003965

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet