Empatiske medarbejdere til gaming- og tech-projekt for sårbare unge i Aarhus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Foreningen Paradigmeskiftet søger to empatiske og handlekraftige medarbejdere til vores nyopstartede projekt, “Level Up Gaming” der er målrettet unge med sårbarheden tæt på livet. Er du vild med gaming? Eller har du en interesse for eksempelvis design, kodning, web, softwareudvikling eller anden teknologi? Har du erfaring med undervisning eller socialt arbejde, og vil du gerne være en del af et nyt projekt, der kombinerer disse verdener? Så er du måske en af de to vi søger.  Stillingsopslagene her foreligger på betingelse af at få bevilliget en række fondsmidler som vi afventer endelig afklaring på 01 oktober. Vi indkalder således at samtalerne finder sted efter vi har fået afklaring på fondsansøgningerne.

OM PROJEKT “LEVEL UP GAMING & TECHNOLOGY”

Paradigmeskiftet er en frivillig forening, som åbner et hus i Aarhus med undervisningsprojekter for unge med sårbarheden tæt på livet. Level Up Gaming & Technology er et af de to projekter/hovedlinjer. Den anden, “Social Changemakers" foreligger der også stillingsopslag på. 

"Level Up Gaming & Technology" er et halvårligt undervisningsforløb skabt for unge, primært gamere, der samtidig oplever udfordringer i livet, såsom angst, depression eller ensomhed. Formålet er at give disse unge mulighed for at udforske deres passion for gaming og/eller tech-relaterede områder, samtidig med at de opbygger deres faglige kunnen, sociale færdigheder, selvindsigt og netværk. Vi ønsker at skabe et trygt, inspirerende og inkluderende miljø, hvor de unge kan udvikle sig både personligt og fagligt, opleve brobygning til det offentlige og komme til at stå stærkere, bl.a. i samarbejde med mentorer fra erhvervsliv i forlængelse af elevernes individuelle interesseområder. Det er muligt at forlænges som elev, lige som at skemaerne tilrettelægges individuelt så man kan ramme et timetal der passer de unge individuelt. 

Som supplement til de to ansatte, kommer vi til at arbejde tæt med Gamingpsykologi.dk som bliver eksternt tilknyttet og vi holder gruppesamtaler med de unge, samt individuelle samtaler efter behov. Hertil kommer et samarbejde med andre eksterne partnere og undervisere for at skabe et forløb for de unge som er fagligt og socialt funderet - og rigt og på indhold, skillsudvikling og oplevelser.  Et forløb hvor undervisning, terapi og praktisk erfaring går hånd i hånd. 

Når vi snakker “tech” mener vi andre relaterede områder som kan interesse de unge på individuelt plan. Det kan eksempelvis være kodning, webdesign, 3D, software-udvikling, computere, digital tegning, etc.

HVEM LEDER VI EFTER?

Vi søger to medarbejdere, der kan arbejde sammen som et stærkt team og komplementere hinandens kompetencer. Mennesker som i bund og grund er drevet af at gøre en forskel, er gode kollegaer, stabile og handlekraftige. Vi tror på at vi altid skal vægte værdien af at der er unge mennesker som viser os tillid og at den skal gengældes med omsorg, opfølgning, indsats og værktøjer. Ideelt set har du eksempelvis:

  • En baggrund inden for undervisning, pædagogik, socialt arbejde eller et andet relevant felt.
  • En baggrund indenfor E-sport eller andre relevante områder. Igen, vi kobler to medarbejdere sammen som måske supplerer hinanden. Så er du mere til fx. Design eller kodning end gaming, så udelukker det dig ikke. 
  • Erfaring eller lyst til at facilitere lærings- og udviklingsprocesser, både individuelt og i grupper.
  • Evnen og absolut lysten til at opbygge tillidsfulde relationer og motivere unge mennesker med forskellige udfordringer og potentialer - og følge op. Ikke kun fordi du skal, men fordi du ikke kan lade være. 
  • Frisk på at træne på til turneringer, understøtte produktudvikling eller hvad der ellers giver mening.
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner, og kan lide at arbejde i et tværfagligt miljø.
  • Ja, og så er du en skøn kollega. Vi vil jo gerne have en kultur hvor vi er transparente, ærlige og løfter hinanden sammen. Vi kan aldrig være perfekte, men vi kan arbejde på at styrke hinanden og skabe en sund kultur som unge og frivillige kan nyde at være en del af.

 

STILLINGERNES OPGAVER:

  • Planlægning og undervisning: Udvikle og facilitere undervisningsforløb der kombinerer E-sportsundervisning og lidt tech med social og personlig udvikling.

 

  • Mentor- og vejledningsarbejde: Støtte de unges personlige og faglige udvikling gennem mentorforløb, individuelle samtaler og fællessamtaler.
  • Brobygning til erhvervslivet og frivillige: Bakke op om arbejdet med at etablere og vedligeholde kontakter til relevante kulturaktører, foreninger og virksomheder som kan give de unge adgang til praktikpladser, mentorordninger og mulige jobmuligheder. 

 

  • Aktivitetsplanlægning: Organisere ud-af-huset aktiviteter der styrker de unges fællesskab og sociale relationer.
  • Skabe et inkluderende læringsmiljø: Arbejde aktivt med at skabe et miljø, hvor de unge føler sig trygge og motiverede til at lære og udvikle sig. Det kan bl.a. ske gennem fællesspisning, team-baserede projekter og sociale aktiviteter.
  • Vi har også sidefag: såsom “Filosofi & Problemløsning”, “Psykologi & Psykiatri” samt “Livsmestring & Livsgnist” som vi underviser i på tværs så hvis du synes et eller flere af de ting er spændende, vil vi meget gerne høre herom. Du kan læse mere om de forskellige fag på www.paradigmeskiftet.org

 

 

VI TILBYDER:

  • Et helt nyt sted og projekt, som du kan være med til at forme og udvikle. 
  • Et E-sports lokale med computere, konsoler og alt der hører sig til - og som virker optimalt!
  • En spændende og afvekslende arbejdsplads med megen frihed under tydeligt ansvar - og med stor mulighed for at gøre en forskel for unge mennesker. 
  • Supervision og en bevidst indsats for en omsorgsfuld, rummelig, faglig og humoristisk kultur. 
  • Høj grad af indflydelse på arbejdsopgaver.
  • Mulighed for at arbejde tæt sammen med engagerede kolleger og eksterne aktører.
  • En løn på 233,10 kr. i timen + 8% pension. Ved fx. 34 timer, 34.080 kr. ex. Pension. 
  • Smukke lokaler ved Nørreport i hjertet af Aarhus. 
  • Leders terapihund Ramses, uddannet til arbejdet med de unge, hygger også rundt i huset og indgår i dagligdagen. 
  •  

PROCESSEN:

Ansøgning:

Send din ansøgning og CV til steffen@paradigmeskiftet.org senest 27 sep, kl. 12:00.

Læs mere om foreningen, værdier og tankerne bag på www.paradigmeskiftet.org
Her kan du også læse om den anden hovedlinje “Social Changemakers” som vi også ansætter til på særskilt stillingsopslag. Vi bliver altså en kollegagruppe på 5 medarbejdere minimum. Vi ser gerne at medarbejdere og frivillige er medlemmer af foreningen. 

Svar og indkaldelse til samtale: 3 oktober  / Første-samtale: 8-9, samt evt. 10 oktober
Anden-samtale D. 22 oktober (Case udsendes inden 2. samtale) / Svar til ansøgere D. 25 oktober 

 


BILAG
VIGTIGT OM STILLINGSOPSLAGENE - LÆSES AF ALLE ANSØGERE.

A.
Timetallene herunder tager udgangspunkt i den samlede mængde økonomi via fondsansøgningen. Derfor er vi ikke fastlagte på to stillinger på det samme timetal, men er åbne for justeringer hvis ansøgere har forskellige ønsker til timetal som kan gå op samlet set.

B.
Stillingsopslagene her foreligger på betingelse af at få bevilliget en række fondsmidler som vi afventer på endelig afklaring på. Såfremt vi først havde lagt stillingsopslaget op efter vi fik afklaring, ville vi have for kort tid til at gennemlæse, drøfte og indkalde. Derfor laver vi opslagene før, således at vi kan nå hele processen inden. Vi indkalder således at samtalerne finder sted efter vi har fået afklaring, hvilket betyder vi kan nå at række ud til dig såfremt tingene ikke går som vi håber på.   

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Den folkeoplysende forening Paradigmeskiftet, Eghøjvej, 8250 Egå

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6116158

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet