Én eller flere jurastuderende til Ungdomskriminalitetsnævnets sekretariat i Aarhus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til understøtte juristerne i et landsdækkende sekretariat, som er en vigtig brik i indsatsen for at få kriminalitetstruede unge på ret køl? Er du samtidig jurastuderende med interesse for forvaltningsret, socialret og strafferet? Så er du måske vores kommende studentermedhjælper i Ungdomskriminalitetsnævnets sekretariat i Aarhus

Ungdomskriminalitetsnævnet træffer afgørelser i sager om børn og unge, som er mistænkt eller dømt for at have begået alvorlig eller personfarlig kriminalitet. Nævnet skal sikre en helhedsorienteret og målrettet kriminalitetsforebyggende indsats i forhold til den unge i form af både forbedringsforløb og straksreaktioner, som er af opdragende og så vidt muligt også genoprettende karakter. Til Ungdomskriminalitetsnævnet er der knyttet et sekretariat.

I sekretariatet er vi lige nu 41 medarbejdere – en sekretariatschef og to vicesekretariatschefer, en chefkonsulent, fire specialkonsulenter, 18 fuldmægtige, 10 administrative kolleger og 5 studentermedhjælpere. Tilsammen betjener vi Ungdomskriminalitetsnævnet i hele landet. Vi har kontorer i København, Næstved, Aarhus og Fredericia.

Som studentermedhjælper i sekretariatet bliver du en del af et juridisk miljø samt et stærkt og uhøjtideligt socialt fællesskab, og du skal sammen med de juridiske og administrative kolleger understøtte den konkrete behandling af sager, der skal afgøres i Ungdomskriminalitetsnævnet. Du kan også indgå i arbejdet med at besvare aktindsigtsanmodninger, herunder anonymisering, og foretage informationssøgning. Almindeligt kontorarbejde og andre forefaldende opgaver vil også forekomme. Du bliver en del af et fagligt dygtigt team, hvor du aktivt byder ind, når der skal findes løsninger. Samtidig skal du kunne arbejde selvstændigt med opgaverne i sekretariatet.

Om dig

Vi forventer, at du

  • er fagligt dygtig og grundig i din opgavevaretagelse,
  • har gode skriftlige formuleringsevner,
  • er positiv, udadvendt og samarbejdsorienteret,
  • er god til at organisere dit arbejde og
  • er serviceminded.
Løn og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid er 15 timer. Arbejdstiden aftales nærmere ved opstart, og der er mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksamensperioder.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Skatteministeriet og HK/STAT samt OAO-S fællesoverenskomst.

Din ansættelsesmyndighed vil være Domstolsstyrelsen, og dit ansættelsesområde vil være Ungdomskriminalitetsnævnets sekretariat med tjenestested i Aarhus.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt til ”Hemmeligt” og opretholde din sikkerhedsgodkendelse gennem hele din ansættelse. Du kan læse mere om sikkerhedsundersøgelser her.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Thomas Demming på tlf. 4045 0868 eller vicesekretariatschef Jesper Faurholt på tlf. 4137 0962.

Du sender din ansøgning online via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet gennem processen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” på siden.

Ud over din ansøgning i rekrutteringssystemet bedes du vedhæfte CV, eventuelle udtalelser og eksamenspapirer (med karakterer) mv.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest torsdag den 14. december 2023 kl. 12.00. Vi forventer at holde samtaler i uge 51.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Domstolsstyrelsen, Amagerfælledvej, 2300 København S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950222

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet