Filmfest i Aarhus: Biografen Vue Bruun's byder på en dag fyldt med spændende film

dato

Mandag den 30. september 2024 bliver en dag fyldt med filmoplevelser i Biografen Vue Bruun's (CinemaxX) i Aarhus. Fra gyserkomedier og animationsfilm til romantiske dramaer og dokumentarer, er der noget for enhver smag.

Gyserkomedien 'Beetlejuice Beetlejuice'
Dagen starter kl. 10:30 med gyserkomedien 'Beetlejuice Beetlejuice', opfølgeren til Tim Burtons ikoniske 'Beetlejuice' fra 1988. Michael Keaton, Winona Ryder og Catherine O'Hara vender tilbage i deres roller, og Tim Burton er igen i instruktørstolen. Filmen følger Deetz-familien, der efter en familietragedie vender hjem til Winter River, hvor en portal til Efterlivet åbnes, og den drilske dæmon Beetlejuice vender tilbage.

Familiefilm og animation
For de yngre biografgængere vises '10 liv' kl. 10:30, en humoristisk fortælling om en uheldig kat ved navn Hektor, og 'Kung Fu Panda 4' kl. 10:30, hvor den klodsede panda Po står over for nye udfordringer. Kl. 10:30 kan man også opleve 'En panda i Afrika', en eventyrfilm om en modig panda, der rejser til Afrika for at redde sin bedste ven.

Romantisk drama og politisk thriller
Kl. 12:40 vises 'It Ends with Us', filmatiseringen af Colleen Hoovers bestseller med Blake Lively og Justin Baldoni i hovedrollerne. Samtidig kan man se den politiske thriller 'Mørkeland', efterfølgeren til 'Kongekabale' fra 2004, som fortsætter historien om journalisten Ulrik Torp.

Dansk drama og dokumentar
Kl. 13:00 er det tid til den danske film 'Vogter', som handler om fængselsbetjenten Eva, spillet af Sidse Babett Knudsen, der står over for svære valg, da hun møder manden, der er dømt for mordet på hendes søn. Dagen afsluttes kl. 21:15 med dokumentaren 'Super/Man: The Christopher Reeve Story', der mindes den ikoniske Superman-skuespiller Christopher Reeve gennem hjemmeoptagelser og personlige arkiver.

Praktisk information
Dato: Mandag den 30. september 2024
Tid: Fra kl. 10:30 til kl. 21:15
Sted: Biografen Vue Bruun's (CinemaxX), M.P. Bruunsgade 25, 8000 Aarhus C
Entré: Information om entré findes på biografens hjemmeside
Arrangør: Alle

For mere information og billetter, besøg venligst biografens hjemmeside.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut