Forretningskonsulent med passion for HR-processer og digitalisering søges hos Aarhus Universitet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi er på udkig efter en ny kollega med stor interesse for HR-processer og digitalisering. Vi søger en engageret og imødekommende forretningskonsulent til mitHR – Aarhus Universitets HR-system (Oracle HCM løsning). Som forretningskonsulent brænder du for at forstå brugernes hverdag. Du har en interesse i digitalisering af HR-processer og en forståelse af sammenhængen mellem forretning og IT.


Om jobbet


Som forretningskonsulent skal du sammen med mitHR-teamet fortsætte implementeringen og forbedre brugen af mitHR. Det sker i tæt dialog med vores brugergrupper, hvor din rolle bliver at levere sparring samt kvalificeret med- og modspil på eksisterende processer og arbejdsgange. Det forventes desuden, at du medvirker til at sikre høj kvalitet af data i mitHR. Dine arbejdsopgaver består bl.a. i at:
 

  • give rådgivning og vejledning til vores brugere
  • facilitere behovsafklaring og afdække processer i HR
  • udvikle og implementere digitalisering gennem mitHR
  • yde support og kvalificere fejl og ønsker
  • udvikle brugervejledning og kursusmateriale samt afholde brugeruddannelse
  • indgå som en aktiv medspiller i den centrale forvaltning mitHR
  • tilegne dig viden og kompetence om konfiguration og opsætning af Oracle HCM.



Din profil


Vi forestiller os, at du har relevant uddannelse, hvorigennem du har oparbejdet erfaring med digital understøttelse af HR processer.

Du skal være lyttende, men også klar og tydelig, når vejen frem skal sættes. At lykkes som forretningskonsulent forudsætter, at du kan balancere mange hensyn, er samarbejdsorienteret og god til at kommunikere.

Vi lægger vægt på, at du har et godt humør, går analytisk og struktureret til arbejdet og bidrager til at udvikle teamets gode samarbejde med brugerne. Du skal kunne bevare overblikket – også i travle perioder.

Vi tilbyder et fleksibelt job med udfordrende opgaver, som du selv kan være med til at præge og udvikle.

Som forretningskonsulent i vores team bliver du en del af et selvstyrende og fagligt nysgerrigt team, der vægter både samarbejdet og den uformelle omgangstone højt.


Om os


Du bliver en del af HR Data og Digitalisering, som er en del af Aarhus Universitets HR-funktion. I HR Data og Digitalisering er vi 15 medarbejdere fordelt på funktioner som forretningskonsulenter, systemkonsulenter og datakonsulenter. Tilsammen er vi den digitale drivkraft for HR på Aarhus Universitet. Vi lægger vægt på et godt kollegialt fællesskab og samarbejder ud fra respekt, åbenhed og tillid. Vi sørger for at udvikle os både sammen, som enhed, som teams og individuelt. Vi har fleksible arbejdstider og er gode til at tilrettelægge arbejdet, så det hænger sammen med vores øvrige liv.

Læse mere om AU HR enheden og HR Data og Digitalisering her http://medarbejdere.au.dk/administration/administration/au-hr/

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer og til besættelse snarest muligt eller senest 1. august 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant faglig organisation afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for HR Data og Digitalisering Carsten Bæhrenz på mobil 40879369, mail cba@au.dk

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 25 og 26.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Jens Chr. Skous Vej 9, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053096

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet