Geofysiker søges til Institut for Geoscience

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ved Institut for Geoscience, Hydrogeofysik-gruppen er en stilling som AC-medarbejder ledig til besættelse pr. 14. september 2023, eller snarest derefter.  Der er tale om en fast stilling.
Dit arbejde kommer til at spænde vidt indenfor forskningsunderstøttende opgaver og du bliver en del af et uhøjtideligt og dynamisk forskningsmiljø. Du skal være indstillet på en arbejdsdag, der er præget af højt tempo og mange forskelligartede opgaver. Du indgår i et internationalt arbejdsmiljø, og gruppens interne kommunikation foregår på engelsk.

Hydrogeofysik-gruppen inkluderer forskere, udviklere, administrative medarbejdere, post docs og Ph.d. studerende fra hele verden. Gruppen foretager forskning og udvikling af geofysiske metoder for at understøtte grundvandskortlægningen i Danmark. Udover Danmark arbejder gruppen med projekter i Europa, New Zealand, USA og Afrika.
 

Forventet startdato og varighed

Der er tale om fast stilling med start hurtigst muligt.
 

Dine arbejdsopgaver vil være

  • Dataindsamling, processering og tolkning af magnetometer-data, MRS, tTEM, TEM, ERT/IP og GCM-data, herunder tolkning i Aarhus Workbench
  • Understøtte udarbejdelse af videnskabelige artikler og rapporter på dansk og engelsk
  • Formidling af geofysisk viden til danske og udenlandske samarbejdspartnere
  • Brobygning mellem den praktiske anvendelse af geologi/geofysik og den forskningsbaserede indsats
  • Undervisning i geofysiske metoder og software til både danske og udenlandske samarbejdspartenere. En del rejseaktivitet skal påregnes.



Kvalifikationer


Din baggrund er indenfor geofysik. Sprogmæssigt kan du formulere dig på dansk og engelsk, og du har gerne erfaring med samarbejde på internationalt plan. Du har erfaring med softwareprogrammet Aarhus Workbench, og indgående kendskab til forskellige geofysiske metoder og behandling af de givne data. Særligt erfaring med magnetiske data, TEM-data og NMR-data er væsentlig for stillingen.
 
Som person er du målrettet, struktureret, detaljeorienteret og fleksibel. Du kan håndtere forskelligartede opgaver og mange bolde i luften. Samtidigt har du personlig gennemslagskraft og er villig til at tage ansvar. Du formår selvstændigt at planlægge din arbejdsdag og trives med at arbejde i et dynamisk miljø.


Om os


Du kan læse mere om Institut for Geoscience på instituttets hjemmeside www.geo.au.dk. Du kan desuden læse mere om Hydrogeofysik gruppen på www.hgg.au.dk. 

Arbejdssted og ansættelsesområde

Arbejdsstedet er Høegh-Guldbergs Gade 2, 8000 Aarhus C. og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.
 

Kontakt information

Flere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Professor Anders Vest Christiansen via mail anders.vest@geo.au.dk eller telefon 29454305.


Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten. 

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Høegh-Guldbergs Gade 2, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://AU.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=2386c98b-36f0-48fc-a96f-d7573eee7fb2

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5884047

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet