Hyggelig eftermiddag med Aarhus Symfoniorkester i Folkehuset Vestervang

dato

Fredag den 27. september 2024 kl. 14.00 inviterer Folkehuset Vestervang til en særlig eftermiddag i selskab med Aarhus Symfoniorkester. Oplev 45 minutters klassisk musik fremført af en strygekvartet, helt gratis og uden tilmelding.

Kom og nyd en eftermiddag fyldt med smukke klassiske toner, når Aarhus Symfoniorkester gæster Folkehuset Vestervang. Her får du mulighed for at komme helt tæt på musikerne og opleve deres talent på nært hold.

Klassisk musik for alle
Uanset om du er en garvet lytter af klassisk musik eller nybegynder, er der noget for dig. Koncerten byder på både danske og internationale klassikere, fremført af en talentfuld strygekvartet. Det er en oplagt mulighed for at udvide din musikalske horisont.

Ingen tilmelding nødvendig
Det bedste af det hele er, at koncerten er gratis og kræver ingen tilmelding. Så tag dine venner eller familie med og få en dejlig musikalsk oplevelse sammen.

Mulighed for forfriskninger
Under arrangementet vil der være mulighed for at købe kaffe, kage og andre drikkevarer, så du kan nyde lidt godt til ganen, mens du lytter til musikken.

Praktisk information
Dato: Fredag den 27. september 2024
Tid: Kl. 14.00
Sted: Folkehus Vestervang, Vestervang 17 og 18, 8000 Aarhus C
Entré: Gratis
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut