Kok til Restaurant NorR

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for dit fag og for at give gæster en oplevelse i særklasse? Så læs med her.

Restaurant NorR byder på nordiske smagsnuancer med både lette og større retter på menukortet. Inspirationsgrundlaget er den nordiske madkultur, kombineret med det danske islæt.  Vi fortolker nogle af de bedste klassiske nationalretter med et gennemgående ny-nordisk strejf. Vi anvender de bedste råvarer fra Skandinavien og fokuserer på enkelte tilberedninger og det minimalistiske udtryk.

 

Smag & Slægt

Restaurant NorR er en del af Smag & Slægt koncernen. Smag & Slægt er navnet på selskabet bag Restaurant Martino, Den Lille Kro, Restaurant Anker, Restaurant NorR og Surf Café i Aarhus C, samt Restaurant MAST i Middelfart. 

Alle seks lokationer drives af Familien Schultz med forkærlighed for faget og god service! 

Mere smag er gastronomisk stolthed og slægt er fundamentet i selskabet, hvor alle Smag & Slægts medarbejdere er en del af familien. 

Vi tror på, at glade medarbejdere skaber de bedste oplevelser for vores gæster. Vi skaber rammerne til arbejdsglæde gennem et stærkt sammenhold, hvor vi glæder os hver dag. At drive en restaurant er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm. Vi følger vores drøm hver dag. At udleve en drøm som denne, er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv, at vi er så heldige, at vi har de bedste. Som virksomhed ligger vi stor vægt på at helhedsoplevelsen og servicestilen er ensartet, hver gang man besøger vores restauranter. Vi bestræber os på, at Smag & Slægt skal være et vartegn for en god oplevelse med mere smag – hvad enten konceptet er dansk, nordisk, italiensk eller fransk. 

Du kan læse mere om restauranterne på www.meresmag.dk.

Vi tilbyder

  • En spændende og dynamisk hverdag i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle
  • Gode ansættelsesvilkår og løn efter overenskomst 
  • Gode udviklingsmuligheder og indflydelse på menuer mm. 

 

Hvem er du?

Du er en drivende kræft i køkkenet, hvis fornemmeste opgave – i samarbejde med køkkenchefen, øvrige kokke, elever, køkkenmedhjælpere og opvaskere – at give vores gæster den allerbedste madoplevelse.

Foruden madlavning vil dine arbejdsopgaver også bestå af rengøring, varebestilling, egenkontrol og diverse ad-hoc opgaver.

Vi forventer at du: 

  • Er uddannet kok - eller har dokumenteret erfaring fra køkken 
  • Er vant til og kan lide travlhed, og holde overblik både i prep og i service 
  • Er ansvarsbevidst og besidder en stolthed overfor kvaliteten 
  • Er omstillingsparat og villig til at give en hånd i restaurantens øvrige områder
  • Har mulighed for at arbejde weekend og aftener, da det er her, vi har travlest

Vores nye kok skal have lyst til at indgå i et moderne og dynamisk team, hvor holdet sætter høj kvalitet, elegant servering, høj hygiejne, og kærlighed for faget højt. 

Vi tilbyder gode arbejds- og ansættelsesforhold.

Lyder denne stilling som noget for dig? Så send en mail med din ansøgning til job@meresmag.dk. I ansøgningen bedes du uddybe hvorfor, du søger netop denne stilling.  

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

Med venlig hilsen  

Mie Jensen

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Smag & Slægt ApS, Stentoften, 8362 Hørning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004609

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet