Laboratory manager – molekylærbiologi

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Institut for Molekylærbiologi og Genetik, Aarhus Universitet, søger en dygtig og engageret laboratory manager.
 

Forventet startdato og varighed

Der er tale om en 1-årig stilling med start den 15. marts 2024 (eller hurtigst muligt derefter) med evt. mulighed for senere fastansættelse.
 

Jobbeskrivelse

Laboratoriet arbejder bredt inden for grundlæggende molekylærbiologi, proteinkemi og cellebiologi, og har hovedfokus på biomedicinske problemstillinger.

Du forventes at bidrage til etablering, implementering, udvikling og drift af laboratoriets kernemetoder. Du vil blive involveret i laboratoriets forskningsprojekter, og du vil være ansvarlig for dele af laboratoriets daglige drift.
 

Din profil

Du har en baggrund som cand. scient. i molekylærbiologi eller tilsvarende og har gerne erfaring inden for fx proteinoprensning, assayudvikling, eller cellebaserede assays.

Du tager gerne ansvar og arbejder selvstændigt. Du er nysgerrig og er i stand til at opsøge litteratur, især i relation til metodeudvikling.

Du deltager også meget gerne i fælles opgaver og projekter med andre på alle niveauer.

Du er grundig, arbejder systematisk, har overblik og kan håndtere flere forskellige opgaver samtidigt.

Du er fortrolig med brug af gængs software ift. dataanalyse, og du kommunikerer tydeligt både mundtligt og på skrift.

 

Hvem vi er

Institut for Molekylærbiologi og Genetik er en del af fakultetet Natural Sciences ved Aarhus Universitet og forsker i emner som Plantemolekylærbiologi, Neurobiologi, RNA-biologi og –innovation, Proteinvidenskab og Cellulær sundhed, intervention og ernæring.

Instituttet rummer ca. 150 videnskabelige medarbejdere, 80 tekniske og administrative medarbejdere, 80 ph.d.-studerende samt 500 kandidat- og bachelorstuderende (i molekylærbiologi og molekylær medicin).

Laboratoriet er en del af sektionen Cellulær sundhed, intervention og ernæring og udgøres af et varierende antal postdocs og studerende på alle niveauer. Vi arbejder i en meget uformel atmosfære og har en tradition for samarbejde med forskere i både ind- og -udland.

Laboratoriet arbejder primært med biomedicinske problemer, fx funktionelle studier af sygdomsmekanismer, udvikling af metoder til targetering af sygdomsrelaterede proteiner i modeldyr, og udvikling af diagnostiske assays.


Arbejdssted og ansættelsesområde


Arbejdsstedet er Institut for Molekylærbiologi og Genetik, Universitetsbyen 81, 8000 Aarhus C og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.
 

Kontakt information

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til: Professor Claus Oxvig, +45 3036 2460, co@mbg.au.dk
 


Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og akademikere i staten

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Universitetsbyen 81, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5963492

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet