Brasserie Bavn byder på en 3-retters menu, der kombinerer smagsoplevelser med minder. Forretten består af sorthummer fra Aarhus Bugt, efterfulgt af en hovedret med ragôut på vildt, der minder om Sheppards Pie. Til dessert kan du nyde en fløderand med æble og skovmærke.
En aften i Brasserie Bavns unikke atmosfæreBrasserie Bavn er kendt for sin livlige og indbydende stemning, der kombinerer en fantastisk udsigt over Aarhus Bugt med en opdateret klassisk brasserie-atmosfære. Restauranten tilbyder et kompromisløst og humoristisk univers, der samler gæsterne i en unik oplevelse.
Menu inspireret af sæsonens råvarerMenuen er inspireret af sæsonens råvarer og omgivelserne, og Brasserie Bavn serverer alt fra fine vine og velbryggede øl til naturlige drikke og hjemmelavede safter og dram. Køkkenet kombinerer nye tendenser med retter, der vækker minder hos gæsterne.
Bemærk, at din billet kun gælder til den valgte dato og tidspunkt. Husk at medbringe din billet i udprintet eller digital version på dagen. Hvis du ønsker et vegetarisk alternativ, kan du kontakte restauranten på bavn@bavnaarhus.dk.
Praktisk information
Dato: Lørdag 22. februar 2025
Sted: Brasserie Bavn, Helga Pedersens Gade 79, 1., 8000 Aarhus C
Entré: 200-399 kr
Arrangør: Gastro Week i samarbejde med Avisfordele og JFM
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her