Økonomiassistent

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være medansvarlig for bogføring i NCG retail og være med til at sikre overblik, struktur og samarbejde hos én af autobranchens ledende aktører? Så er her en spændende mulighed for dig. 

TVÆRGÅENDE ØKONOMIFUNKTION 

Som vores nye Økonomiassistent vil du blive del af vores regnskabsfunktion i NCG Retail, der bl.a. varetager regnskab for bilforhandlerkæderne Bayern AutoGroup, Terminalen og British MotorGroup.  

Du vil, i samarbejde med resten af teamet, varetage finans-, debitor- og kreditorbogholderi på tværs af vores forhandlerkæder. Dine opgaver vil være afvekslende og du vil bla. være medansvarlig for afstemning af bank, moms, registreringsafgift, varetagelse af vognadministration, fakturering, debitor- og kreditorstyring samt månedsafslutning.  

Du får en stor kontaktflade med kæderne, hvor du skal agere og kommunikere med flere forskellige interessenter og bliver en del af teamet i Tilst med fire dygtige kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig. 

STRUKTURERET TEAMPLAYER 

Vi forstiller os at du har en regnskabsmæssig baggrund fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med finans-, debitor- og kreditorbogholderi. Erfaring fra bilbranchen er en fordel men ikke et krav. Du har flair for tal, er god til excel og har erfaring med bogføring og økonomistyring. Desuden sætter du en ære i, at alle opgaver bliver løst korrekt og til tiden. 

Som person er opsøgende, udadvendt og samarbejdsvillig i din tilgang til arbejdet med fokus på struktur, optimering på tværs og åben dialog. Du trives i et team, hvor faglig sparring og god dialog vægtes højt og hvor vi, når der er spidsbelastninger, løfter i flok. Derudover er du forandringsparat, da du bliver en del af en koncern i stor udvikling og en branche hvor der konstant sker forandringer.   

SKAL VI UDVIKLE OS SAMMEN? 

Lyder det som en udfordring for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi afholder samtaler løbende og tiltrædelse vil være efter aftale. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Regnskabschef, Regitze Schierbeck, på tlf. 4214 2243. 

ET INSPIRERENDE ARBEJDSMILJØ I EN STOR KONCERN 

Som medarbejder hos NCG Retail bliver du desuden del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche, hvor vi ud over vores stærke position i Danmark også har kontorer i Sverige, Norge, Finland og Baltikum. Nic. Christiansen Gruppen består af en række selskaber, der primært beskæftiger sig med import og detailsalg af biler, reservedele og tilbehør samt finansiering og leasing af biler. Vores værdier er ordentlighed & integritet, ambition, sammenhold og passion - dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

NCG Retail A/S, Sjællandsvej, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://app.jobmatchprofile.com/mec6sr/nic-christiansen-gruppen/yqaft2/okonomiassistent

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5865053

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet