Carlsbergs traditionsrige forskningslaboratorium har gennem årene ikke kun forbedret ølproduktionen, men også bidraget til grundlæggende naturvidenskab. Under foredraget vil lederen af Carlsberg Laboratorium, Birgitte Skadhauge, og laboratoriets brygmester, Erik Lund, dele deres viden om forædling af byg og humle samt bæredygtig dyrkning.
Fra gær til klimatolerante planterForedraget dykker ned i emner som spiring af byg og udvikling af nye gærtyper til alkoholfrit øl. Derudover vil du få indsigt i den nyeste teknologi inden for klimatolerante fødevarer, og hvordan 2 millioner år gammelt DNA fra Nordgrønland kan give os viden om fortidens klimaforhold.
Smagsprøver og streamingUnder foredraget vil der blive serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper, som præsenteres i takt med foredragets indhold. Arrangementet streames live fra Aarhus Universitet som en del af serien "Offentlige foredrag i Naturvidenskab".
Praktisk information:
Dato: Tirsdag 19. november 2024
Tid: 19:00
Sted: Folkehuset Carl Blochs Gade, Carl Blochs Gade 30, 8000 Aarhus C
Entré: 30 kr
Arrangør: Rådet Carl Blochs Gade
Målgruppe: Alle
Læs mere om foredraget her
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her