Plejehjemmet Augustenborggade 27 søger en helt særlig Social- og sundhedshjælper til et helt særligt sted.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Kom og se vores dejlige plejehjem, se huset og få en snak med dine kommende kollegaer. Vi har altid frisk kaffe på kanden!

På Plejehjemmet Augustenborggade 27 bor de skønneste mennesker i skønne omgivelser. Vi er et helt særligt sted og er et hus, der aldrig sover. Beboere her er fra alle samfundslag og med forskellige livsvilkår – ældre borgere og borgere med demens som en del af vores hverdag. Kendetegnet for os, der arbejder i Augustenborggade er, at vi elsker at arbejde med vores ældre borgere.  

Plejehjemmet Augustenborggade søger i 2023 en social- og sundhedshjælper, der skal sikre og medvirke til den gode pleje i huset og medarbejderne forsat har de kompetencer, der skal til, for at de kan løse opgaverne hos beboerne både i faglighed og i relationer. 

Du vil være med fra start og få en stor indflydelse på dine arbejdsopgaver.

Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område. P.t. forventes tjenesten fortrinsvis at være i dagvagt dog skal det forventes, at aftenvagter kan forekomme.

Din profil:

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er empatisk med et stort fokus op relations dannelse og dialog.
  • Har en sundhedsfaglig uddannelse. 
  • Har kendskab til og gerne erfaring med ældre, borgere med demens og det gode hverdagsliv.  
  • Har stort overblik, og kan bevare roen i en uforudsigelig hverdag.   
  • Altid overvejer den bedste dialog og hvordan du kan involvere de relevante parter til komplekse forløb.
  • God til at koordinere sammen med resten af holdet.
  • Har en god portion humor.

Derfor skal du vælge os:
Vi er et særligt plejehjem, hvilket ses på den måde, hvorpå vores hus er indrettet med 31 boliger, og plejehjemmet har en fælles afdelingsbestyrelse, der arrangerer hyggelige og sociale arrangementer og aktiviteter for vores beboere. Vi samles ofte i vores dejlige, lyse fællesarealer, eller nyder naturen og de rolige omgivelser med sansehave. Hvor levende høns, stående dyr fra landet og ægte fisk i andedammen giver huset og plejehjemmet en ekstra glans til hverdagen. Og vores aktiviteter som musik, babyer og liv i pejsen giver liv til vores lille hus sammen med civilsamfundet.

Med relations arbejde og en anerkendende tilgang arbejder 30 omsorgsfulde og dedikerede medarbejdere hver dag på at støtte vores beboere i at opnå det, der er en god hverdag for dem. Vi pakker hver dag vores rygsæk med en stor portion medmenneskelighed, tolerance, godt humør og et stærkt tværfagligt samarbejde. Vi går op i et godt arbejdsmiljø og sociale relationer er i højsæde.

Vores arbejdsopgaver og faglighed spænder bredt. Derfor mødes vi hver dag til et fælles formiddagsmøde, hvor vi taler om dagens aktiviteter og sørger for i fællesskab at løse dagens opgaver. Humor er en naturlig del af vores omgangsform i en hverdag med til tider udfordrende opgaver. 

Er vores helt særlige plejehjem noget der tiltaler dig, og kan du se dig selv i en stilling som social og sundhedshjælper, så bliv vores nye kollega.

Din dag starter typisk med at møde dagholdet på plejehjemmet. I starter med at koordinere og fordele de forskellige opgaver ud fra beboernes behov og din kollegas kompetencer. Med et samlet overblik og som ét team går alle i gang med en god følelse og lysten til arbejdet og de vores ældre borgere.


Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 1. september 2023.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.
  
Ugentligt timetal: 37.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Forstander Polly Dutschke på telefon 23380700.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er den 18. august 2023.

Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 28. august 2023.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Augustenborggade 27, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aarhus.career.emply.com/ad/plejehjemmet-augustenborggade-27-soger-en-helt-saerlig-social-og-sundhedshjaelper/mwmabh/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5875003

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet