Se Kate Winslet som krigskorrespondent i 'Lee' i Aarhus

dato

Onsdag den 2. oktober 2024 kl. 11:30, kan du opleve Kate Winslet i rollen som den ikoniske krigskorrespondent Elizabeth Lee Miller i filmen 'Lee'. Filmen vises i Nordisk Film Biografer Aarhus C og byder på en stjernespækket rolleliste med Jude Law og Josh O'Connor.

En fortælling om mod og dokumentation
Filmen 'Lee' skildrer den tidligere supermodel Lee Millers rejse til frontlinjen under Anden Verdenskrig som krigsfotograf for magasinet Vogue. Hendes mission var at afsløre skjulte sandheder om Nazityskland. På trods af de udfordringer, hun møder som kvindelig krigskorrespondent, formår Lee at tage nogle af de mest betydningsfulde billeder fra krigen. Disse billeder dokumenterer ikke kun krigens rædsler, men også dens påvirkning på dem uden for krigszonerne.

Et alsidigt liv
Lee Miller nåede meget i sit 70-årige liv. Udover at være model og krigsfotograf, var hun også muse for Pablo Picasso og Roland Penrose, direktør for sit eget fotostudio, journalist og gourmetkok. Hendes liv og arbejde har efterladt et varigt aftryk på historien.

Instruktørdebut og stjernespækket cast
'Lee' er instruktør Ellen Kuras' debutfilm. Kuras er tidligere blevet anerkendt for sit arbejde som filmfotograf på bl.a. 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind'. Filmen byder på en imponerende rolleliste med Kate Winslet som Lee Miller, samt Marion Cotillard, Josh O'Connor og Alexander Skarsgård.

Praktisk information
Dato: Onsdag 2. oktober 2024
Tid: Kl. 11:30
Sted: Nordisk Film Biografer Aarhus C, Skt. Knuds Torv 15, 8000 Aarhus C
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut