Seneste regnskab fra VJ GROUP ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

VJ GROUP ApS i Aarhus C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,6 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VJ GROUP ApS en bruttofortjeneste på -28.079 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på -41.211 kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


PLUSKONTORET ARKITEKTER A/S i Aarhus C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,2 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde PLUSKONTORET ARKITEKTER A/S en bruttofortjeneste på 20,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 22,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


AART ARCHITECTS DK A/S i Aarhus C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,4 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AART ARCHITECTS DK A/S en bruttofortjeneste på 61,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 52,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TØMRERMESTER MAGNUS BJERRE ApS i Aarhus C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -27.041 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRERMESTER MAGNUS BJERRE ApS en bruttofortjeneste på 3,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


ZUPA BrandBox A/S i Aarhus C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -200.907 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ZUPA BrandBox A/S en bruttofortjeneste på 8,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler