Studentermedhjælper til Health Studier

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Health Studier på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger en struktureret og stabil studentermedhjælper til undervisnings- og eksamensplanlægningsteamet pr. 1. november 2023 eller snarest muligt derefter. Stillingen er på 8-10 timer ugentligt.

Om Health Studier

I Health studier understøtter vi gode studieforløb for alle studerende på Health gennem planlægning, vejledning, sagsbehandling og uddannelsestilrettelæggelse, og vi understøtter faglige og ledelsesmæssige beslutninger på uddannelsesområdet. Vi er en afdeling præget af stærk faglighed, fleksibilitet, nysgerrighed, og vi har et tæt samarbejde både med hinanden og med de faglige miljøer på fakultetet. Vi er cirka 40 faste medarbejdere og 15 studenterstudievejledere og –medhjælpere, og du kan se frem til en arbejdsdag med højt humør, gode kollegaer og udfordrende opgaver, som du selv er med til at præge og udvikle. Du kan læse mere om Health Studier her og om fakultetet her.

Dine arbejdsopgaver

Som studentermedhjælper indgår du i arbejdet med undervisnings- og eksamensplanlægning. Opgaverne kan f.eks. være lokalebookinger, besvarelse af henvendelser om booking af lokaler, skemalægning, udarbejdelse af eksamensplaner, udstedelse af beviser og diverse opgaver i forbindelse med eksamensplanlægning og andre forefaldende opgaver. I dit daglige arbejde har du et tæt samspil med dygtige kolleger.

Du får et relevant studiejob i en faglig og politisk ledet organisation, hvor tempoet ofte er højt. Vi giver dig en grundig oplæring og løbende sparring.

Dine kompetencer

Du har lyst til og mod på at arbejde med undervisnings- og eksamensplanlægning. Vi forventer, at du er vant til at arbejde i forskellige it-systemer. Du har nemt ved at sætte dig ind i regler og procedurer. Din tilgang til arbejdet er systematisk og omhyggelig. Du er samtidig god til at formulere dig på skrift.

Som person er du pligtopfyldende og stabil. Du har gå på mod og i stand til at arbejde selvstændigt.

Spørgsmål til stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anne Mette Andersen, tlf. 93521856 eller Rikke Rønde Mønster, tlf. 22881536.

Arbejdsstedet er Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C, Danmark.

Vi forventer at holde samtaler i uge 41 og 42 2023.
 



Ansættelsesgrundlag


Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og HK i staten. 


Ansøgning


Din ansøgning skal indeholde følgende:

  • Ansøgning
  • Curriculum Vitae
  • Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)
  • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912388

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet