Studenterstudievejleder søges til primært Arkæologi på Moesgaard Campus, Aarhus Universitet

Profilbillede
dato

Studievejledningen på Arts søger en engageret og dygtig studenterstudievejleder, der kan være med til at varetage studievejledningen på Arkæologi og Moesgaard Campus. Stillingen er et fast studiejob med start den 1. juni eller snarest herefter. 
 
Kunne du tænke dig et studiejob, der udvikler dig både fagligt og personligt og giver dig erfaring med vejledning, formidling, projektledelse og planlægning? Så er jobbet som studenterstudievejleder måske noget for dig.  
 
Hvad laver en studenterstudievejleder? 
Som studenterstudievejleder på Moesgaard Campus varetager du vejledningsopgaver på uddannelsen og hjælper kommende og nuværende studerende med spørgsmål omkring studieplanlægning, studievanskeligheder, merit, udlandsophold, praktik m.m. Derudover består arbejdet i planlægningsopgaver, skriftlig og mundtlig formidling samt en stor del teamsamarbejde.  
 
Eksempler på typiske arbejdsopgaver:  

  • Personlig vejledning, herunder mail- og telefonvejledning, af studerende på uddannelsen 
  • At planlægge og afholde vejledningsarrangementer for både kommende og nuværende studerende samt at holde mundtlige oplæg i forbindelse med informationsmøder, Studiepraktik, u-days, studiestart mv.
  • At deltage i digitale vejledningsaktiviteter på web og sociale medier, som fx videoer med vejledningsindhold, virtuelle vejledningsmøder mm.
  • At holde dig orienteret om forhold, der vedrører vejledningsområdet, herunder deltage i månedlige møder med teamet og teamets koordinator.
 
Som studenterstudievejleder kommer du til at arbejde tæt sammen med de andre vejledere i vejledningsteamet på Moesgaard Campus.  
 
Vi tilbyder 
I stillingen som studenterstudievejleder får du trænet og udfordret dine evner til at arbejde kreativt, systematisk og selvstændigt og får masser af erfaring med at planlægge og løse opgaver på egen hånd og i samarbejde med dit team. Du kommer også til at arbejde tæt sammen med fagmiljøet på uddannelsen, blandt andet ved at deltage i møder i uddannelsesnævn, samarbejde med undervisere om oplæg og løbende dialog med afdelingslederen.   
 
Vi prioriterer en grundig oplæring, og du vil løbende få sparring fra dit vejlederteam samt en vejlederuddannelse, hvor du vil få professionelle værktøjer til at håndtere bl.a. vejledningssamtaler og mundtlige oplæg.  
 
Vores forventninger 
Vi lægger vægt på, at du er motiveret for at arbejde med målgruppen af nuværende og kommende studerende, og at du er udadvendt, tillidsvækkende og er god til at skabe kontakt. 
 
Derudover ser vi gerne, at du:
  • Er fleksibel og ansvarsbevidst
  • Har lyst til og forstår at sætte dig ind i regler og studieordninger
  • Kan arbejde struktureret - både selvstændigt og sammen med andre, og trives i et job, hvor det indimellem går stærkt 
  • Er interesseret i at medvirke til at skabe nogle gode rammer på uddannelsen for dine medstuderende
  • Er god til at kommunikere skriftligt og mundtligt - både på dansk og engelsk. 
 
Vi forventer ikke, at du er særligt inde i AU’s regler og procedurer, når du begynder i jobbet – det lærer du under oplæringen.  
  
Det er et krav, at du er studerende, og ideelt set studerer du Arkæologi.
 
Timeantal, ansættelsesforhold og løn  
Løn og øvrige ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund. Stillingen er på minimum 7 timer om ugen. Nogle af timerne fastlægges i træffetider, og resten fordeles efter sæsonbaserede peak-perioder, hvor der ofte vil være flere timer. Derfor er arbejdstiden meget varierende med spidsbelastninger i forbindelse med arrangementer. 
  
Ansøgning  
Skriv en motiveret ansøgning, hvor du fortæller, hvorfor du skal være vores nye studenterstudievejleder. Alle ansøgninger skal være lavet online. 
Samtaler afholdes tirsdag den 28. maj 2024.  
  
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til vejledningskoordinator Trine Schouborg på tschouborg@au.dk eller 9352 2556 
 

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.Faculty of Arts

Arts er et af fem hovedområder på Aarhus Universitet.

Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.
Med omkring 550 videnskabelige medarbejdere, 240 ph.d.-studerende, 9.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.

Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund og Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.

Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.

Læs mere på arts.au.dk

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.Om Aarhus Universitet


Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Tåsingegade 3, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6036254

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet