Systemforvalter/teknisk generalist til AU Bygninger

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at videreudvikle Aarhus Universitets campus med levende, engagerende og innovative studie- og forskningsmiljøer gennem bæredygtig drift og -udvikling? Motiveres du af komplekse bygningssystemer med inddragelse af brugere og driftsenheder? Er du fagligt dygtig, løsningsorienteret og god til at skabe relationer, så har vi et spændende og udfordrende job til dig som Systemforvalter i AU Bygninger på Aarhus Universitet (AU).

AU Bygninger er en specialistafdeling på 25 personer, der varetager mange spændende opgaver. De spænder fra den overordnede fysiske strategiske planlægning af campus i forhold til at understøtte visionen for udvikling af universitetets fremtidige bygningsmasse til gennemførelse af nybyggerier, transformations- og renoveringsopgaver. Afdelingen varetager også den overordnede drift af en stor del af universitetets tekniske infrastruktur og bygningssoftware. AU Bygninger understøtter og medvirker også til udvikling af projektet Intelligente Bygninger, som du bliver en del af. Projektet er opdelt i syv spor: Energi, IoT, Dataindsamling, Analyse, Arealoptimering, Ledelsesinformation og Living Lab data.

Aarhus Universitets bygningsdriftssystemer spænder vidt fra standard On-Prem servere, virtuelle servere i Azure-miljø, til Digital Twin funktioner i vores Intelligente Bygninger satsning. Systemejer- og systemforvalterrollerne er forankret i din kommende afdeling. Varetagelse af sikkerhed, infrastruktur og overvågning varetages af den systemansvarlige i universitetets IT-afdeling, AU IT.

Vi søger pr. 1. maj 2024 en systemforvalter/teknisk generalist til at hjælpe med at vedligeholde og modernisere en række IT-løsninger på infrastrukturområdet og på området for bygningssoftware ved at gøre arbejdsopgaver og systemerne driftssikre og intelligente.
 
Du repræsenterer Aarhus Universitet, og du sikrer, at de fælles systemer lever op til de krav og standarder, som er fastlagt på tværs af bygningsområdet. Dette gør du i tæt samarbejde med fakulteterne og den ansvarlige driftsenhed. Du kommer til at arbejde med det ypperste og nyeste inden for bygningssoftware, og du kommer til at præge den fortsatte udvikling. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med en maskinmester, hvor I er fælles om opgaverne og ansvaret.

Dine opgaver vil være

  • at blive AU Bygningers systemforvalter, som i samarbejde med brugerne, systemejeren (din chef) og den systemansvarlige i AU IT, sikrer drift og optimering af alle bygningssoftware
  • at arbejde tæt sammen med de fire bygningsserviceafdelinger for at undersøge, forstå, opfylde og præcist dokumentere forretningsbehov og krav
  • at samarbejde med de mange leverandører, så du er bindeleddet mellem Aarhus Universitets sikkerhedskrav og leverandørernes forskelligartede software
  • involvering i design og implementering af opdateringer, samt installation af nye software
  • at hjælpe med implementeringen og driften af projektet ”Intelligente bygninger”
  • at hjælpe brugerne i driftsafdelingerne med support og fejlfinding i bygningssystemerne
  • den, der kommer med udviklingsforslag til at hæve niveauet for brugeroplevelsen men også for at øge sikkerheden og automatisere opgaverne
  • den, der sikrer fælles opfattelse af løsningen mellem de mange brugere, IT-afdelingen og leverandøren af systemet
  • intern koordinering med henblik på IT-sikkerhed i afdelingen


Vi søger en kollega, der

  • har erfaring med byggeteknisk software og forståelse for tekniske bygningsanlæg som ventilations-, varme- og køleanlæg samt har et kombineret teknisk og IT-mindset.
  • forstår, at valide data og visualiseringen af data på den rigtige måde er grundlaget for, at ledelsen kan tage korrekte databaserede beslutninger.
  • har en god blanding af teoretisk viden og praktisk erfaring inden for bygningsanlæg med en god IT-ballast og trives i rollen som en generalist.
  • ikke bliver forskrækket af ord som CTS, IoT, Bygningsanlæg, Servicekonti, Powershell, Back-up/restore, tildeling af rettigheder i OU´er, Host pool, applikationsgrupper og AVD
  • har en relevant uddannelse inden for drift af tekniske anlæg fx maskinmester, en IT-relateret uddannelse eller i nogle år arbejdet med bygningssystemer.
  • har en stærk interesse for Microsoft Azure, cloud-teknologi og er motiveret for at videreudvikle dig inden for dette felt.
  • kan omsætte brugernes forskellige forretningsbehov til brugbare fælles løsninger.
  • har en grundlæggende forståelse for bygningsdriftssoftware CTS, ADK, AIA, ITV, ABA og KØL.
  • er dygtig til hurtigt at lære og tilpasse dig nye teknologier og arbejdsmetoder.
  • tør snakke selvstændigt med vores mange leverandører af bygningssoftware.
  • drømmer om at køre selvstændige IT-projekter og ser dokumentation og projektstyringsværktøjer som nødvendige remedier.
Du vil blive en del af teknikteamet i AU Bygninger, der består af 13 medarbejdere og et varierende antal studentermedhjælpere. Vi understøtter og medvirker til areal- og energioptimering af vores bygninger og til sikker drift af bygningssystemerne til gavn for fakulteternes bygningsserviceafdelinger. Vi har en åben dialog og prioriterer vidensdeling i opgaveløsningen, og vi værdsætter både gode grin og levende diskussioner. Generelt er der højt til loftet og en uformel omgangstone samt mulighed for at tænke ud af boksen.

Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdsstedet er AU Bygninger, Trøjborgvej 82 - 84, 8000 Aarhus C.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant faglig organisation afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.

Under ansættelsen vil du referere til chef for Campusservice, Teknik og Projekt.

For yderligere oplysninger om stillingen kontakt vicedirektør Kirsten Andersen, e-mail klandersen@au.dk, mobil 6124 4242 eller energileder Søren Harbo Jensen, e-mail harbo@au.dk, mobil 6020 2775.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 21. marts 2024.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Trøjborgvej 82-84, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6005219

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet