Teamleder til IoT Lab, ITK

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Vil du være med til at gøre Aarhus til en endnu smartere og mere bæredygtig by ved hjælp af ny teknologi? Brænder du for at udforme digitale løsninger indenfor et bredt spektrum af domæner ved hjælp af sensor teknologi, Edge AI og forskellige forbindelsestyper? 

I Aarhus Kommunes afdeling for Innovation, Teknologi og Kreativitet (ITK) søger vi nu en faglig leder til kommunens tværgående kompetencecenter for IoT. Et kompetencecenter, der er sat i verden for at understøtte anvendelsen af IoT-baserede løsninger på tværs af alle kommunens forretningsområder. 

Dette er din mulighed for at være med til at sætte dit præg på en spændende agenda vedrørende digital byudvikling og forretningsudvikling samt udnytte dine tekniske, forretningsmæssige og ledelsesmæssige kompetencer. 


Om teamet
IoT Lab er et af fem mindre teams i afdelingen Tech Lab under ITK. Fælles for de fem teams er, at de arbejder med at anvende og udbrede ny teknologi og offentlige data på tværs af Aarhus Kommune og de midtjyske kommuner, herunder AI, robotter og selvfølgelig IoT. Du vil i IoT Lab komme til arbejde sammen med to dygtige konsulenter, men samtidig have tæt berøring med resten af Tech Lab og ITK, leverandører af hardware/software samt interessenter rundt i kommunen. Teamet og Tech Lab generelt er præget af tværfaglighed samt et uformelt, dynamisk og sjovt arbejdsmiljø med plads til sparring, læring og fællesskab. Du vil ligeledes få et stærkt netværk til kollegaer på tværs af de afdelinger, som vi samarbejder og udvikler løsninger til i Aarhus Kommune. 


Din profil:
Vi søger en teknisk profil med en høj faglighed og stærke menneskelige kompetencer, som har lyst til at beskæftige sig med de langsigtede udviklingsperspektiver og potentialer på IoT-området, og som samtidig ikke er bange for at være hands-on på tekniske og praktiske udfordringer.

Vi ser, at du:

 • Har erfaring og viden indenfor IoT-området, herunder erfaring med forskellige transmissionstyper, dataplatforme samt datavisualisering - og analyse  
 • Har erfaring med at udforme og udvikle digitale løsninger og services vha. sensorteknologi, WAN-teknologi og Edge AI
 • Kan konfigurere sensorer, udføre mindre kodningsopgaver og arbejde konkret med datavisualisering 
 • Er nysgerrig på forretningsudvikling og værdiskabelse med IoT i kommunalt regi samt digital byudvikling og Smart City-agendaen
 • Kan formidle din tekniske indsigt og viden til ikke-tekniske profiler og har lyst til at dele ud af den 
 • Er motiveret for at skabe rammerne for, at teamet trives, udvikles og har et godt samarbejde, så det kan skabe mest mulig værdi med dets kompetencer og services
 • Har erfaring med at stille krav til og samarbejde med eksterne leverandører 
 • Har forretningstæft og navigerer kompetent i et politisk miljø med mange forskellige dagsordner 
 • Kan tænke i helheder og håndtere interessenter på forskellige niveauer i organisationen 
 • Har en god energi, en god portion nysgerrighed og et stort gå-på-mod, der tilsammen bidrager til at sikre fremdrift i udviklingsprojekter samt teamspirit


Derfor skal du vælge os:
Hvis du gerne vil:

 • Arbejde med teamledelse som faglig leder og indgå i et stærkt arbejdsfællesskab med andre teamledere
 • Opbygge en teamkultur, hvor processer og dynamikker sikre succes
 • Sætte retning og vision for teamet ud fra Digitaliserings Styregruppens mål og strategi

Du får mulighed for at være med til at sætte dit præg på udviklingen af nye teknologiske løsninger til den offentlige sektor. Du får også mulighed for at udvikle dine kompetencer og faglighed, ligesom du får rig mulighed for at udbygge dit netværk, da dine opgaver giver dig mange snitflader udadtil. Du vil få en spændende og dynamisk hverdag med mange forskellige opgaver i en af Danmarks smarteste byer.

Læs mere om ITK her https://dokk1.dk/itk.


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 37


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Lasse Ziska på telefon 29772980.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: 19. februar 2024
 
Vi forventer, at 1. samtale finder sted i uge 8. Evt. 2. samtale finder sted i uge 9.


Om os
ITK er akronym for | Innovation | Teknologi | Kreativitet og består af 75 medarbejdere. Vi er placeret i Magistratsafdelingen for Kultur & Borgerservice og løser opgaver på tværs af hele kommunen. Vi understøtter innovative processer, udvikler og drifter IT-løsninger og digitale services samt afprøver ny teknologi i kommunes opgaveløsning i samarbejde med eksterne partnere og virksomheder. Vi er en bred blanding af faglige profiler, som har det til fælles, at vi alle er dedikerede til at arbejde med offentlig innovation og teknologi og ønsker at skabe en bedre fremtid for by og borger.

For at være på forkant med den teknologiske udvikling indgår vi bl.a. i internationale netværk, Smart Aarhus, Techcity Aarhus samt nationale og internationale innovationssamarbejder. Det medvirker til at skabe et dynamisk arbejdsmiljø med plads til personlig udvikling. 

Vi samarbejder på tværs af Aarhus Kommune, med landets øvrige kommuner og med europæiske byer. Vi igangsætter nye projekter sammen med vores samarbejdspartnere for i fællesskab at finde frem til de løsninger, der bedst favner morgendagens udfordringer og understøtter den digitale by, kommune og borger. 

Læse mere om ITK her:  https://itk.aarhus.dk/ 

 
Om Kultur og Borgerservice
Kultur og Borgerservice er hjertet i Aarhus' identitet. Vi fokuserer på at gøre kulturproduktion, kulturelle oplevelser, borgerservice og fritidsaktiviteter tilgængelige og inkluderende for alle. Det styrker fællesskabet, øger livskvaliteten og skaber en attraktiv kommune, der tiltrækker nye borgere, turister og virksomheder. Kulturen og fritidslivet er afgørende for at forme vores samfund og inspirere kommende generationer. Kom og vær med!


Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgerne og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt, og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus en god by for alle. 

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med! 
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5986404

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet