Tilbage i fuldt flor: REMA 1000 på Vesterbro Torv

Foto: Mads Færgemann // REMA 1000 Vesterbro Torv.
Profilbillede

Efter seks måneders renovering kan REMA 1000 på Vesterbro Torv endelig slå dørene op til det, som de kalder for “fremtidens REMA 1000”. Den nye købmand Mads Færgemann glæder sig til at hilse både studerende og seniorborgere velkomne i de opgraderede lokaler, og give dem alle en god oplevelse og et godt tilbud med på vejen.

Hvis man læser kommentarerne på Facebook, er det tydeligt, at REMA 1000 på Vesterbro Torv har været savnet. “Savner jer så meget,” kommenterer en lokal borger. “Ja, det er da noget, der varmer,” siger den rørte og nyklækkede købmand Mads Færgemann, der fremover skal drive den centralt beliggende discountbutik.

Siden november 2020 har REMA 1000 været lukket på grund af vandskade og efterfølgende ombygning. Mads Færgemann har styret den omfattende renovationen. Resultat er en opdatering af butikkens cirka 800 kvadratmeter, som nu har fået et friskt, lyst, moderne og overskueligt look.

Det har været nogle lange og krævende dage, og nu glæder Mads sig til endelig at kunne byde indenfor. Når klokken slår 08:00 torsdag den 24. juni, kan REMA 1000 på Vesterbro Torv igen slå dørene op.Foto: Mads Færgemann i butikken på Vesterbro Torv

Her kan både store og små få vækket appetitten i et større og indbydende ferskvare-område, og selvfølgelig handle det gode, lokale og velkendte udvalg af convenience-produkter til morgen-, middag- og aftensmaden, samt alle andre situationer resten af dagen.

Ny, men velkendt købmand på Vesterbro Torv

Mads Færgemann er et velkendt ansigt i den populære REMA 1000 på Vesterbro Torv. Han har tidligere været ansat som souschef i samme butik, men har nu taget springet og udlevet sin drøm, nemlig at blive købmand og drive sin egen forretning.

“Jeg har i mange år arbejdet i detailbranchen. Længe har jeg ønsket mig at være herre i egen butik. Så denne mulighed er en drøm, der er gået i opfyldelse. Så jeg glæder mig meget til for alvor at skulle i gang med udvikle en tidssvarende discountbutik, der fortsat bidrager til lokalmiljøet”, tilføjer Mads Færgemann.

Selvom Mads Færgemann allerede kender de lokale kunder og Aarhus rigtig godt, så er det noget helt andet pludselig at skulle drive sin egen butik. Særligt når det er Mads’ første butik. Så for at blive klædt godt på til opgaven, har Mads blandt andet brugt tiden på at samle inspiration fra andre supermarkeder.

“Jeg har besøgt mine kollegaer i de nærliggende REMA 1000-butikker, og fulgt med i, hvordan de gør tingene”, siger Mads. “Det har været virkeligt lærerigt. Vi har blandt andet set på indretning, arbejdsgange og ledelse. Umiddelbart tørre ting, men det er vigtigt for vores mission om at give borgerne og besøgende her i Aarhus et varmt smil, en god oplevelse og et godt tilbud med på vejen, når de handler hos os. Så det jeg glæder mig til at komme i gang med.”

Gensynsglæde og discount for alle aldre

Mads Færgemann og hele holdet af medarbejdere hos REMA 1000 på Vesterbro Torv glæder sig til igen at kunne tage imod aarhusianerne, og blive en fast del af deres hverdag. De har også savnet de søde mennesker, der lægger vej forbi butikken hver dag.

“Med en central placering her i Aarhus er der rigtig mange mennesker forbi hver eneste dag. Og med universitetet, der ligger lige i nærheden, har vi rigtig mange studerende forbi flere gange i løbet af dagen. Det skaber liv og energi her i butikken og området. Det er hyggeligt at kunne være en del af folks livs og bidrage til, at de har en god dag, uanset om det er i skolen, på arbejdspladsen eller derhjemme,” siger Mads Færgemann.


Foto: Mads Færgemann

Når butikken åbner igen torsdag den 24. juni klokken 8.00, vil Mads og hans kolleger byde velkommen. Alle kan se frem til gode åbningstilbud og varme smil i corona-sikre omgivelser.

Læs mere om butikken på REMA 1000s hjemmeside eller butikkens egen Facebook-profil.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Mads Færgemann // REMA 1000 Vesterbro Torv