To sundhedsfaglige personaleledere til Institut for Odontologi og Oral Sundhed / Tandlægeskolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Institut for Odontologi og Oral Sundhed på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger to sundhedsfaglige personaleledere pr. 1. marts 2024 eller snarest muligt derefter. Stillingerne er nyoprettede for at robustgøre det kliniske område. Stillingerne udgør et ledelsesfællesskab og begge er tidsubegrænsede deltidsstillinger på 30 timer om ugen.

Institut for Odontologi og Oral Sundhed

Som sundhedsfaglig personaleleder på Institut for Odontologi og Oral Sundhed bliver du ansat på et internationalt anerkendt institut, hvor vi forsker i sundhed og sygdom i tænder, mund og kæber. Vi har et inspirerende internationalt forskningsmiljø med specialiserede forskningslaboratorier, moderne klinikfaciliteter og avanceret digitalt udstyr på instituttet. Vi uddanner det samlede orofaciale behandlerteam til sundhedsvæsenet, fordelt på tre overordnede professioner: tandlæge, tandplejer og klinisk tandtekniker. Vi skaber synergi mellem uddannelserne og uddanner studerende til at forebygge og behandle sygdom og til at fremme sundhed i befolkningen. På instituttet er vi cirka 300 medarbejdere og 700 studerende. I både forskning og uddannelse arbejder vi med fokus på orofacial sundhed som en integreret del af almen sundhed, og vores samarbejde bygger på respekt, tillid og anerkendelse. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.

Dine arbejdsopgaver

Som sundhedsfaglig personaleleder er dine primære opgaver personaleledelse af vores tandklinikassistentgruppe og drift af vores centrale sterilisation. Du vil indgå i et ledelsesfællesskab med en sundhedsfaglig lederkollega. I vil referere til og være sparringspartner for kliniklederen.

Du bidrager til at rammerne for uddannelse og forskning lykkes gennem et tæt samarbejde med forskere, undervisere og studerende på instituttet via opgaver inden for drift og planlægning samt undervisning i blandt andet hygiejne. Arbejdet favner et bredt spektrum af administrative opgaver.

Du og din sundhedsfaglige kollegas opgaver vil primært bestå af følgende:

 • Personaleledelse af ca. 30 medarbejdere hver (den samlede gruppe er cirka 60 tandklinikassistenter)
 • Organisering og ændring af arbejdsgange ud fra instituttets behov samt retningslinjer på området, for eksempel Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer
 • Sparringspartner for kliniklederen
 • Deltager i hygiejneudvalg og udvalget for utilsigtede hændelser
 • Sidder i tværgående ledelsesforum
 • Undervisning
 • Administrative opgaver
 • Projektarbejde, som eksempel implementering af ny studieordning
 • Tværfagligt samarbejde
 • Økonomi i forhold til klinikkernes drift
 • Indkøb af særlige produkter til klinikkerne
Du refererer til klinikleder Rikke Svanterud Larsen.

Dine kompetencer

Du har en baggrund inden for et sundhedsfag på bachelor- eller kandidatniveau som f.eks. sygeplejerske, tandplejer, tandlæge eller lignende. Du har erfaring med ledelse og gerne uddannelse heri.

Du trives i en synlig lederrolle. Du skal besidde det store overblik over klinikkernes daglige drift og træffe de nødvendige beslutninger, prioriteringer og delegere arbejdsopgaverne.

Som person har du gode samarbejdsevner, er imødekommende og evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Vi forventer du taler og forstår engelsk.

Spørgsmål til stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikleder, Rikke Svanterud Larsen tlf.: +45 20652182.

Arbejdsstedet er Institut for Odontologi og Oral Sundhed, Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C, Danmark.

Vi forventer at afholde samtaler den 10. januar 2024 (1. samtale) og den 22. januar 2024 (2. samtale). Du vil mellem de to samtaler skulle udføre en test samt en læsning. Du vil muligvis modtage en case i forbindelse med samtalerne.Ansættelsesgrundlag


Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant overenskomst.


Ansøgning


Din ansøgning skal indeholde følgende:
 • Ansøgning
 • Curriculum Vitae
 • Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)
 • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950384

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet