Vikariat som sygeplejerske hos Rusmiddelcenter Aarhus - Brænder du for at hjælpe borgere med rusmiddelproblemer?

Profilbillede
dato

Rusmiddelcenter Aarhus (RCA) søger til Modtagelsen,en sygeplejerske til vikariat snarset muligt. Du arbejder på centerets adresse på Jægergårdsgade 66, 8000 Aarhus C.

Om jobbet
Vores kollega skal på orlov, så vi har et spændende vikariat til en sygeplejerske, der brænder for at arbejde med borgere, som er ramt af rusmiddelproblemer.

Rusmiddelcenter er er Aarhus Kommunes gratis behandlingstilbud til borgere over 18 med stof- og alkholproblemer. I ansættelsen arbejder du primært med borgere med alkoholafhængighed.

Opgaverne
Den primære opgave er modtagelse af borgere i ambulant abstinensbehandling og medicinsk opfølgning i samarbejde med vores læger. Sygeplejerskegruppen indgår i et modtageteam, der varetager telefonrådgivning af såvel borgere som pårørende og samarbejdspartnere, samt varetager afklarende samtaler og kortlægning med borgere med henblik på den videre visitation i centeret. 

I alle vores indsatser arbejdes der med et metodegrundlag indenfor kognitiv, systemisk og motiverende samtale. I Modtagelsen arbejdes der særligt med udgangspunkt i sidstnævnte.

Din profil

Vi forventer at du:

 • Er uddannet sygeplejerske. Vi vægter det rigtige personlighedsmatch os og dig højt, så søg gerne selvom du er nyuddannet eller i slutningen af dit arbejdsliv.
 • Har lyst til at arbejder motiverende og har fokus på den socialfaglige vinkel, som fylder en del i arbejdet.
 • Er et robust og rummeligt menneske, som kan arbejde aktivt med egen trivsel i mødet med udsatte borgere.
 • Er optaget af samarbejde og går positivt ind i samarbejdsrelationer med interne såvel som eksterne samarbejdspartnere.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med borgere med rusmiddelproblemer, erfaring fra psykiatrien eller lignende.


Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder:

 • At din faglighed sættes i spil i en hverdag, hvor der er stor variation i opgaver og målgrupper.
 • At du bliver del af et hus med et højt ambitionsniveau for modtagelse af borgere og den sundhedsfaglige indsats.
 • At du er del af en medarbejdergruppe med meget høj faglighed, og hvor hjertet banker for at skabe de bedst mulige løsninger for vores borgere.
 • Den nødvendige oplæring og god introduktion til jobbet.
 • Løbende ekstern supervision.
 • Mulighed for deltidsansættelse.
 • Nærhed til god, kollektiv transport.


Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen er et vikariat på 30-37 timer om ugen med tiltrædelse hurtigst muligt og fratrædelse 31. maj 2025.
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer. 

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest og børneattest.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sygeplejerske Anita Jørgensen på tlf. 5157 53´64. Læs mere om RCA på vores hjemmeside: RCA.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
Sammen med ansøgning og CV skal du vedlægge relevante referencer, eksamensbeviser samt øvrige relevante bilag.

Ansøgningsfristen er søndag den 28. juli 2024. Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 5. august 2024.


Om os
Rusmiddelcenter Aarhus er Aarhus Kommunes gratis rådgivnings- og behandlingstilbud til borgere over 18 år, der har stof- eller alkoholproblemer. Behandlingstilgangen er evidensbaseret og består af både kognitiv terapi, social-, sundheds- og lægefaglig behandling. Behandlingen foregår i tæt samarbejde med pårørende og andre kommunale og regionale indsatser. RCAs kerneopgave er at bidrage til forandring af stof- og alkoholrelaterede udfordringer. Vi er 120 medarbejdere i RCA.

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

28-07-2024

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Jægergårdsgade 66, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6080406

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet