27-årig mand sigtet for forsøg på manddrab efter overfald ved tankstation

Profilbillede
dato

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 10.30 en 27-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, sigtet for forsøg på manddrab. Den unge mand er anklaget for at have stukket en 35-årig mand flere gange med en saks under et overfald ved en tankstation på Grenåvej i Risskov.

Politiet modtog anmeldelsen om det grove overfald tirsdag eftermiddag kl. 16.38 og rykkede straks ud med flere patruljer. Ved ankomsten til gerningsstedet befandt den formodede gerningsmand, en 27-årig udenlandsk mand, sig stadig på stedet og blev anholdt. Han blev fundet i besiddelse af det formodede gerningsvåben og erkendte de faktiske omstændigheder omkring episoden.

Den tilskadekomne, en 35-årig mand, blev hastet til hospitalet i kritisk tilstand, men er nu meldt uden for livsfare. Det fremgår, at de to involverede havde et kortere forudgående kendskab til hinanden, og overfaldet skyldes formentligt en uoverensstemmelse mellem dem.

Politiet har efterfølgende afspærret et større område omkring gerningsstedet, foretaget afhøringer af flere vidner og undersøgt området nærmere. Den 27-årige vil blive fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Østjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

Kilde: Politiets Døgnrapport